Astročlánky

24. července 2022 06:06

Jiřina Köppelová

Exkluzivní předpověď slavné astroložky na léto pro Ryby. Budou očarované láskou

Znamení Ryb podle slavné astroložky Věry Várady může očekávat skutečně zajímavé letní období. Na poli lásky a milostných vztahů prožije moře romantických zážitků, v pracovní oblasti nečekané změny. Co čeká Ryby v létě v pracovním nebo partnerském životě, jaký by měly zvolit jídelníček a kde přesně strávit dny volna?

Poslední znamení zvěrokruhu – vodní znamení Ryb čeká určitě zajímavé letní období. Očekávejte změny ve všech oblastech svého života, některé mohou přijít jako blesk z čistého nebe a dokonce bez vašeho přičinění. Na poli lásky a milostných vztahů se vám může mimořádně dařit, protože důležité planety jsou v přátelském znamení Raka. Měsíc červenec je pro vás pozitivním časem, naopak v srpnu se přesune Merkur do opozičního znamení Panny, pozor tedy na komunikaci jak doma, tak v zaměstnání. Neměli byste se pouštět do žádných velkých změn a raději si dopřát klidnou dovolenou, a to nejlépe v první polovině srpna, vzkazuje všem Rybám slavná astroložka Věra Várady.

Láska

Pro vaše znamení v létě nastává příhodné období na lásku od 18. července do 11. srpna, kdy vládkyně a patronka lásky Venuše bude v přátelském znamení Raka. Je to nejlepší čas na uspořádání vztahů, uzavření a vyléčení minulosti, různých traumat, kterými vaše citlivé, intuitivní znamení často trpí. Během letního období dejte přednost klidným místům, kde si užijete více soukromí a klidu. Náročnější období u vás nastane během měsíce září, kdy Venuše vstoupí do opozičního znamení Panny. Hvězdy radí v tomto čase neřešit partnerská nedorozumění a určitě nedělat žádná zásadní rozhodnutí, kterých byste mohli v budoucnosti litovat.

  • Pozitivní vlastnosti Ryb:  laskavost, starostlivost, citlivost
  • Negativní vlastnosti Ryb: slabá vůle, ovlivnitelnost, přecitlivělost

Sport, relaxace, zábava

Toto znamení má subtilnější energii, proto se pro něj nehodí náročné sporty, s rychlým výdejem energie. Doporučují se mu spíše různé typy méně namáhavých vodních sportů, např. moderní cvičení ve vodě – aquagymnastika. Dále jízda na kole, také aerobik s nízkým stupněm zatížení. Pro uvolnění nervového napětí jóga a jiné druhy východních cvičení. Rybám také velmi prospívají procházky kolem vodních zdrojů.

Zdravý jídelníček

Ryby by měly do svého jídelníčku zařadit lehčí typy hovězího masa, z drůbeže zvláště dietní krůtí maso na všechny způsoby, ryby a různé dary a produkty moře v jakémkoliv množství. Ze zeleniny listovou zeleninu, okurky, cibuli, ředkvičky, chřest, pórek, mořské řasy. Z ovoce jablka, švestky, hroznové víno, meloun, dále ořechy a mandle. Z koření je to koriandr, zázvor a šalvěj. Také stravu s dostatkem vitamínu C a E.

Tip na dovolenou pro Ryby

Ryby jako citlivé vodní znamení a preferují místa, kde si mohou opravdu odpočinout od hluku velkoměsta. Například dovolená ve stylu agroturistiky, různé zemědělské usedlosti, statky nebo mlýny. Vhodná místa jsou pro ně liduprázdné končiny, ostrovy a krajiny kolem vody a moře. U nás oblasti jižních Čech, pomezí Šumavy. Pro cestovatele a milovníky cizích zemí je to Kalábrie,  Normandie, Portugalsko, Malta. Z měst Regensburg (Řezno), Sevilla, Istanbul nebo anglický Lancaster.

Text: astroložka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky léto moře láska Venuše vztah letní horoskop RAKO Ryby Řezno léto 2022 dovolená

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.