Astročlánky

12. července 2022 05:55

Jiřina Köppelová

Exkluzivní předpověď slavné astroložky na léto pro Blížence. Uspějí v práci i lásce

Znamení Blíženců podle slavné astroložky Věry Várady čeká zajímavé léto plné pracovních příležitostí, ale i lásky a odpočinku. Pro dovolenou by si Blíženci měli vybrat začátek července nebo až srpen, pro lásku závěr léta. Jaký by měli zvolit jídelníček a kde přesně strávit dny volna?

Váš vládce planeta Merkur je v červenci ve znamení Raka a Lva, což je vhodná doba pro vaši práci i dovolenou, kdy vám práce, profesní závazky i úkoly půjdou lehce a samy. Skvělé dny se dostaví i koncem srpna, kdy se splní vše, na co pomyslíte. Vstupem Merkura do znamení Panny 5. srpna se ještě více oživí vaše pracovní aktivita a podnikavost, kterou byste měli využít. Merkur se koncem srpna přesouvá do přátelského znamení Vah a zůstane tam po celé září, což vám přinese další aktivitu a nové kontakty. Dobrou volbou pro dovolenou je měsíc srpen, kdy můžete nabrat síly pro vaše pracovní aktivity, říká známá astroložka Věra Várady všem Blížencům.

Láska

Těm, kteří chtějí měnit svůj osobní život, budou hvězdy šťastné nakloněny v době, kdy bude planeta lásky Venuše právě ve znamení Blíženců, což bude přesně do 18. července. Buďte připraveni, zvláště ti z vás, kteří toužíte potkat nové protějšky a zažít romantickou lásku. Další období, které přeje vašim vztahům, je v posledním týdnu září, choďte do společnosti, seznamujte se. Nejpříznivější dny však pro všechny milostné vztahy budou 18. a 24. srpna, kdy se můžete hluboce zamilovat a vyléčit si i předchozí citová zklamání.

  • Pozitivní vlastnosti Blíženců: všestrannost, tolerance a otevřenost
  • Negativní vlastnosti Blíženců: nespolehlivost, přelétavost, upovídanost

Sport, relaxace, zábava

Blíženci a Blíženky potřebují zážitky, nové informace, ale i setkání se zajímavými lidmi. Proto si naplánujte dovolenou s kurzem jógy nebo tai-či, naučíte se správně dýchat, zacvičíte si a ještě se seznámíte s někým novým. Určitě vás budou zajímat také poznávací zájezdy třeba i na kole.

Zdravý jídelníček

Pro vás jsou zcela nevhodná těžká, tučná a kořeněná jídla, také příliš nesolte. Používejte kmín a to jak do brambor, tak polévek a různých pomazánek. Konzumujte různé obiloviny a přílohy z luštěnin, sójové potraviny, netučná  masa, občas játra, vajíčka a méně tučné sýry. Ze zeleniny je pro vás zvláště prospěšná mrkev, květák, brokolice, celer, fazole a hojně všechny druhy peckovitého ovoce, ananas a kiwi. Pro znamení Blíženců je dobré doplňovat hořčík, protože prospívá nervové soustavě a také vitamíny A a E.

Tip na dovolenou pro Blížence

Skvělou volbou pro vaše znamení je Itálie, kde můžete navštívit nejen krásné památky, ochutnat středozemní kuchyni, ale zažít i koupání ve Středozemním nebo Jaderském moři. Koho zajímá kultura, ať určitě navštíví belgické město Bruggy. U nás se budete cítit dobře v Beskydech, odkud není daleko ani na Slovensko.

Text: astroložka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky léto láska Slovensko Itálie dovolená Merkur Venuše Beskydy Jaderské moře letní horoskop Blíženci Bruggy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.