Exkluzivní předpověď slavné astroložky na léto pro všechny Berany. Čeká je láska

Znamení Berana podle slavné astroložky Věry Várady čeká krásné a odpočinkové léto. Pro dovolenou by si Berani měli vybrat druhou polovinu července, pro lásku srpen. Jaký by měli zvolit jídelníček a kde přesně strávit dny volna?

Můžete se těšit na léto, které vám přinese nové šance jak v oblasti vztahů, tak v urovnání různých problémů, které vás provázely od začátku roku. Planeta Mars, vládce vašeho znamení, vám pomáhal po celý červen a podporu od něj můžete očekávat i na počátku července. Po celé léto i část podzimu vám fandí i Jupiter, planeta štěstí. Nejvhodnější čas pro odpočinek a dovolenou pro vás nastane v druhé polovině července, kdybyste si měli udělat volno od práce i běžných povinností, řekla exkluzivně pro web Prima Ženy astroložka Věra Várady.

Láska

Větší zájem o lásku a milostné vztahy projevíte v druhé polovině srpna. Díky planetě Venuši ve znamení Lva budete nabití erotickým nábojem a pro své okolí budete přímo neodolatelní. A s kým se vydat na dovolenou? Pro Berany je dobru volbou být s někým aktivním, jako jsou i další ohnivá znamení Lev nebo Střelec, napětí mohou vyvolávat Váhy.

  • Pozitivní vlastnosti Berana: odvaha, nadšení, podnikavost, optimismus
  • Negativní vlastnosti Berana: netrpělivost, sobectví, vztek, agresivita

Sport, relaxace, zábava

Co se týče sportu, Beranům se o prázdninách doporučují aktivní, adrenalinové sporty. Starší dámy by také neměly zapomínat na pohyb, vhodná je pro ně chůze v přírodě, volejbal nebo kolektivní hry. Zrelaxovat mohou Beranky na mořské pláži, zabaví se hlavně třeba při večeřích na grilovacích party.

Zdravý jídelníček

Zrozenci Berana mají spousty energie a to platí i v případě jejich trávení, mají totiž vynikající spalování. Ve stravě potřebují dostatek fosfátu draselného, který se v přírodním stavu nachází v hlávkovém salátu, květáku, cibuli, celeru a listové zelenině, dále v karotce, okurkách a také v jablcích, datlích, ořechách a citronech.

Tip na dovolenou pro Berana

Určitě jeďte někam, kde můžete mít dovolenou plnou zážitků i dobrodružství – ostrov Stromboli nebo Madagaskar. Krásně je i u nás v Jeseníkách, kde můžete podnikat celodenní výpravy lesními pustinami. Když sejdete z hlavních cest, nemusíte potkat živou duši.

Text: astroložka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky láska dovolená Beran letní horoskop léto 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.