Exkluzivní předpověď slavné astroložky na léto pro všechny Berany. Čeká je láska

Znamení Berana podle slavné astroložky Věry Várady čeká krásné a odpočinkové léto. Pro dovolenou by si Berani měli vybrat druhou polovinu července, pro lásku srpen. Jaký by měli zvolit jídelníček a kde přesně strávit dny volna?

Můžete se těšit na léto, které vám přinese nové šance jak v oblasti vztahů, tak v urovnání různých problémů, které vás provázely od začátku roku. Planeta Mars, vládce vašeho znamení, vám pomáhal po celý červen a podporu od něj můžete očekávat i na počátku července. Po celé léto i část podzimu vám fandí i Jupiter, planeta štěstí. Nejvhodnější čas pro odpočinek a dovolenou pro vás nastane v druhé polovině července, kdybyste si měli udělat volno od práce i běžných povinností, řekla exkluzivně pro web Prima Ženy astroložka Věra Várady.

Láska

Větší zájem o lásku a milostné vztahy projevíte v druhé polovině srpna. Díky planetě Venuši ve znamení Lva budete nabití erotickým nábojem a pro své okolí budete přímo neodolatelní. A s kým se vydat na dovolenou? Pro Berany je dobru volbou být s někým aktivním, jako jsou i další ohnivá znamení Lev nebo Střelec, napětí mohou vyvolávat Váhy.

  • Pozitivní vlastnosti Berana: odvaha, nadšení, podnikavost, optimismus
  • Negativní vlastnosti Berana: netrpělivost, sobectví, vztek, agresivita

Sport, relaxace, zábava

Co se týče sportu, Beranům se o prázdninách doporučují aktivní, adrenalinové sporty. Starší dámy by také neměly zapomínat na pohyb, vhodná je pro ně chůze v přírodě, volejbal nebo kolektivní hry. Zrelaxovat mohou Beranky na mořské pláži, zabaví se hlavně třeba při večeřích na grilovacích party.

Zdravý jídelníček

Zrozenci Berana mají spousty energie a to platí i v případě jejich trávení, mají totiž vynikající spalování. Ve stravě potřebují dostatek fosfátu draselného, který se v přírodním stavu nachází v hlávkovém salátu, květáku, cibuli, celeru a listové zelenině, dále v karotce, okurkách a také v jablcích, datlích, ořechách a citronech.

Tip na dovolenou pro Berana

Určitě jeďte někam, kde můžete mít dovolenou plnou zážitků i dobrodružství – ostrov Stromboli nebo Madagaskar. Krásně je i u nás v Jeseníkách, kde můžete podnikat celodenní výpravy lesními pustinami. Když sejdete z hlavních cest, nemusíte potkat živou duši.

Text: astroložka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky láska dovolená Beran letní horoskop léto 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.