Astročlánky

16. července 2022 05:55

Jiřina Köppelová

Exkluzivní předpověď slavné astroložky na léto pro Váhy. Potřebují delší odpočinek

Znamení Vah podle slavné astroložky Věry Várady potřebuje dlouhý letní odpočinek po náročném období, kdy mu mohla zatápět především v partnerských vztazích planeta Jupiter z opozičního znamení Berana. Co čeká Váhy v létě v pracovním nebo partnerském životě, jaký by měly zvolit jídelníček a kde přesně strávit dny volna?

V létě si dejte čas na delší odpočinek, dlouhodobý pobyt planety Jupiter v opozičním znamení Berana vás mohl unavit. Měli jste spoustu možností, jak řešit svůj život, především ten partnerský, a teď byste měli dospět k nějakému konkrétnímu řešení. Nejdůležitější je vaše rozhodnutí, což právě vašemu znamení dělá problémy. Dovolená je pro vás nejlepší v červenci, kdy můžete dokončit pracovní resty, a pak odjet v klidu na místa, která máte rádi. Stejně tak si budete užívat volné dny v srpnu, kdy si dopřejte i více prodloužených víkendů, říká exkluzivně pro web Prima Ženy slavná astroložka Věra Várady.

Láska

Letní lásky můžete prožívat pod vládou Venuše v Blížencích v první polovině července, kdy je také vhodná doba k seznamování a k aktivnímu společenskému životu. Na větší změny v životě je lépe počkat, až Venuše během října přejde do vašeho znamení. V srpnu mají ti z vás, kteří jsou zadaní, skvělý čas na uspořádání rodinných vztahů s partnerem i s dětmi, Venuše ve znamení Raka přinese do vašich vztahů klid a porozumění.

  • Pozitivní vlastnosti Vah: přizpůsobivost, elegance, harmonické vyzařování
  • Negativní vlastnosti Vah: nerozhodnost, nestálost, nespolehlivost

Sport, relaxace, zábava

Váhy, které často řeší partnerské problémy, jistě zaujme seznamovací dovolená nebo různé kurzy partnerské komunikace a zdokonalování sebe sama, ať již jde o oblast těla nebo duše. Pro relaxaci je vhodné plavání, chůze a běh, také tenis, ping-pong. Měly by si dopřát léto plné kultury a přátelských setkání.

Zdravý jídelníček

Pro Váhy je zvláště důležitý pitný režim, na který by měly myslet, protože od něj se mohou odvíjet i případné potíže s trávením a vylučováním. Vhodné jsou pro ně zvláště mořské produkty, ale i sladkovodní ryby. Všechny typy luštěnin jako příloha i hlavní jídlo, dále hnědá rýže a méně brambor. Ze zeleniny jsou to rajčata, kukuřice, chřest, mrkev, zelené fazole, olivy, okurky a celer. Hlávkový salát, listová zelenina všeho druhu, syrové a kysané zelí. Dostatek hořčíku a vitamínu B – a celkově doplňovat celé spektrum potřebných a prospěšných vitamínů a minerálů. Z ovoce přednostně jablka, banány, jahody, grepy a pomeranče, mandle a vlašské ořechy.

Tip na dovolenou:

Navštivte Savojsko nebo oblast zámků na Loiře. Můžete se vydat na kratší výlet k sousedům do německé oblasti kolem Rýna. Za kulturou a památkami jeďte do Vídně. V Čechách oceníte Třeboň, Slavonice nebo krásnou a starobylou Telč.

Text: astroložka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky láska dovolená letní horoskop Váhy léto 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.