Astročlánky

14. července 2022 05:55

Jiřina Köppelová

Exkluzivní předpověď slavné astroložky na léto pro Lvy. Čeká je práce i seznámení

Znamení Lva podle slavné astroložky Věry Várady čeká hodně pracovní léto, odpočine si v srpnu, kdy se může ve společnosti seznámit s někým novým a zamilovat se. Co čeká Lvy v létě v pracovním nebo partnerském životě, jaký by měli zvolit jídelníček a kde přesně strávit dny volna?

Planeta Merkur vstoupí do vašeho znamení 19. července a vy budete chtít vyřešit mnoho záležitostí jak v osobní, tak i v pracovní sféře. Je tedy pro vás vhodné uspořádat si pracovní a obchodní záležitosti právě v období července. Na srpen si naplánujte delší dovolenou, kdy načerpáte síly do dalších dnů. Vhodný čas pro odpočinek je také v prvním týdnu v září.

Je možné, že především v červenci můžete mít pocit, že ne všechno, co chcete realizovat, se vám také podaří prosadit. Nedejte se však, milí Lvi, odradit, v srpnu se vám veškerá vložená energie zúročí, vzkazuje všem Lvům slavná astroložka Věra Várady.

Láska

V srpnu pro vás nastává zajímavé období od 11. srpna až do prvního zářijového týdne, kdy bude procházet planeta lásky Venuše právě vaším znamením. V tomto období můžete očekávat oživení milostných vztahů, změny a nové příležitosti k seznámení. Může se také zvýšit vaše touha po společnosti a různých flirtech a zážitcích, proto buďte opatrnější, ať si v partnerství nezkazíte to, co jste dlouho budovali.

  • Pozitivní vlastnosti Lva: velkorysost, upřímnost, nadšení
  • Negativní vlastnosti Lva: samolibost, egoismus, nadřazenost

Sport, relaxace, zábava

Léto využijte ke zlepšení svojí fyzické kondice, věnujte se sportu, procházkám, míčovým a plážovým hrám, užívejte si letní noci pod hvězdnou oblohou. Nepřehánějte to ale ani se sluněním, ani s přemírou zábavy, alkoholu a letních grilovacích party. Nezapomeňte na kulturní vyžití, navštivte galerie, letní koncerty a festivaly.

Zdravý jídelníček

Lvům ve stravě nejvíce prospívají ryby a to hlavně losos a pstruh, občas hovězí maso. Jako přílohy se jim doporučuje především rýže a sója. Z ovoce jablka, ananas, ostružiny. Ze zeleniny nejvíce hlávkový salát, rajčata, papriky, olivy, listová zelenina, mrkev, tykev. Na mlsání pak mandle a ořechy. Lvi by měli dodržovat pitný režim a příliš nepít tvrdý alkohol. Mohou si spíše dopřát pivo na dobré zažívání nebo lehké, míchané nápoje s trochou alkoholu.

Tip na dovolenou pro Lva:

Bude se vám líbit horká Sicílie nebo jižní cíp Itálie – Gargano. Krásnou oblastí je také bulharský Balčik nebo Zlaté Písky. Jestliže si chcete užít krás města, navštivte Toulon nebo Řím. U nás se vám bude líbit Lipno a Český Krumlov.

Text: astroložka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky láska dovolená letní horoskop Lev léto 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.