Astročlánky

14. července 2022 05:55

Jiřina Köppelová

Exkluzivní předpověď slavné astroložky na léto pro Lvy. Čeká je práce i seznámení

Znamení Lva podle slavné astroložky Věry Várady čeká hodně pracovní léto, odpočine si v srpnu, kdy se může ve společnosti seznámit s někým novým a zamilovat se. Co čeká Lvy v létě v pracovním nebo partnerském životě, jaký by měli zvolit jídelníček a kde přesně strávit dny volna?

Planeta Merkur vstoupí do vašeho znamení 19. července a vy budete chtít vyřešit mnoho záležitostí jak v osobní, tak i v pracovní sféře. Je tedy pro vás vhodné uspořádat si pracovní a obchodní záležitosti právě v období července. Na srpen si naplánujte delší dovolenou, kdy načerpáte síly do dalších dnů. Vhodný čas pro odpočinek je také v prvním týdnu v září.

Je možné, že především v červenci můžete mít pocit, že ne všechno, co chcete realizovat, se vám také podaří prosadit. Nedejte se však, milí Lvi, odradit, v srpnu se vám veškerá vložená energie zúročí, vzkazuje všem Lvům slavná astroložka Věra Várady.

Láska

V srpnu pro vás nastává zajímavé období od 11. srpna až do prvního zářijového týdne, kdy bude procházet planeta lásky Venuše právě vaším znamením. V tomto období můžete očekávat oživení milostných vztahů, změny a nové příležitosti k seznámení. Může se také zvýšit vaše touha po společnosti a různých flirtech a zážitcích, proto buďte opatrnější, ať si v partnerství nezkazíte to, co jste dlouho budovali.

  • Pozitivní vlastnosti Lva: velkorysost, upřímnost, nadšení
  • Negativní vlastnosti Lva: samolibost, egoismus, nadřazenost

Sport, relaxace, zábava

Léto využijte ke zlepšení svojí fyzické kondice, věnujte se sportu, procházkám, míčovým a plážovým hrám, užívejte si letní noci pod hvězdnou oblohou. Nepřehánějte to ale ani se sluněním, ani s přemírou zábavy, alkoholu a letních grilovacích party. Nezapomeňte na kulturní vyžití, navštivte galerie, letní koncerty a festivaly.

Zdravý jídelníček

Lvům ve stravě nejvíce prospívají ryby a to hlavně losos a pstruh, občas hovězí maso. Jako přílohy se jim doporučuje především rýže a sója. Z ovoce jablka, ananas, ostružiny. Ze zeleniny nejvíce hlávkový salát, rajčata, papriky, olivy, listová zelenina, mrkev, tykev. Na mlsání pak mandle a ořechy. Lvi by měli dodržovat pitný režim a příliš nepít tvrdý alkohol. Mohou si spíše dopřát pivo na dobré zažívání nebo lehké, míchané nápoje s trochou alkoholu.

Tip na dovolenou pro Lva:

Bude se vám líbit horká Sicílie nebo jižní cíp Itálie – Gargano. Krásnou oblastí je také bulharský Balčik nebo Zlaté Písky. Jestliže si chcete užít krás města, navštivte Toulon nebo Řím. U nás se vám bude líbit Lipno a Český Krumlov.

Text: astroložka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky láska dovolená letní horoskop Lev léto 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.