Únos krásné Sid! Dívka doplatí na svoji zvědavost a pátrání na vlastní pěst

ZOO (55) – Zbav se jí

Michaela Pecháčková (18) se jako Sid tak dlouho šťourala ve falešných registračních listech zvířat a jejich obchodování na černém trhu, až došla pašerákům trpělivost. Nenechala se ničím odradit a nyní bude za svou iniciativu pykat. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, kdo bude stát za jejím únosem.

Krásnou Sid její okolí mnohokrát varovalo, ať se neplete do podezřelých obchodů se zvířaty a své stopy přenechá policii. Jenže mladá ošetřovatelka si postavila hlavu a nic s ní nehne. Po předchozím zklamání, kdy vyšetřovatelé podle ní důkazy neprověřili dostatečně a uzavřeli případ moc rychle, je rozhodnutá přijít podivným machinacím s registračními listy na kloub.

I tentokrát se chtěla Michaela Pecháčková jako Sid spojit s Haďákem. V minulosti spolu při pátrání spolupracovali a skvěle jim to klapalo. Adam v podání Šimona Biliny dal ale nyní půvabné ošetřovatelce košem. Nedokáže jí odpustit, že se vydávala za sirotka, když přitom pochází z bohaté rodiny. Má ji za rozmazlenou holku a nechce pochopit, co Anču ke lži vedlo.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Dědička rozsáhlých skláren se proto spojí s kolegou Jardou, který jí ochotně nabídne pomoc. Bohužel právě on je jedním z členů pašerácké skupiny. Od svého šéfa dostane jasný rozkaz: „Nemůžeme přestat, máme na cestě spoustu zvířat, přišel bych o miliony. Tu ženskou vyřeš. Buď iniciativní,“ instruuje ho.

Sid unese kolega ze ZOO

Nicnetušící Sid tak sama nakráčí do připravené pasti. V dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, si s ní Jarda coby domnělý prodejce domluví schůzku v odlehlejší části města, překvapí ji a unese v tmavé dodávce.

Asi nikoho by v zoologické zahradě nenapadlo, že je nevýrazný ošetřovatel zapletený do takové levárny. Co ale hodlá se Sid dál dělat? Ublíží jí a zbaví se jí, jak mu poradil šéf pašeráckého gangu? Nebo vyměkne a nakonec ji pustí?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.