Celebrity

29. září 2022 13:40

Karolína Oehmová

Míša Petřeková v seriálové pauze točí film v zahraničí. Musela ale zhubnout

Michaela Petřeková kvůli roli hubne

Michaela Petřeková (24) se u diváků proslavila jako mrcha Markéta v oblíbeném seriálu z prostředí zoologické zahrady. Už víme, že se do něho po čase vrátí. Nyní pro Prima Ženy prozradila, jaká výzva ji čeká v době seriálové pauzy.

Role Markéty Míšu Petřekovou zviditelnila nejen u televizních diváků, ale dostala se také do povědomí filmových produkcí. V době, kdy si dá od seriálu ZOO pauzu, bude totiž točit v zahraničí. „Chystá se jeden projekt, o kterém nemůžu zatím mluvit, ale bude to něco úplně jiného, než jak mě diváci znají. Je to náročné, vážnější téma a natáčí se v zahraničí, takže přes měsíc teď budu pryč,“ naznačila herečka o nové práci krátce před odletem.

Kvůli roli musela zhubnout

V těchto dnech stojí Míša před televizními kamerami v Turecku, kde stráví téměř čtyřicet dní. „Je to špionážní thriller. Budu tam mluvit cizí řečí, pašto (jazykem se mluví hlavně v Afghánistánu, Íránu a v Pákistánu, pozn. red.) a anglicky. Takže je to obrovská výzva,“ prozradila seriálová Markéta, která se pyšní krásnou štíhlou postavou. Přesto musela do nové role ještě zhubnout. „Chtějí, abych hodně zhubla v obličeji, ale jelikož mám po mamince tvářičky, tak je to trošku náročnější,“ směje se a upřesňuje, že produkce žádá, aby shodila celých pět kilogramů. „To se za měsíc a půl nedá stihnout. Myslím si, že na váze úplně nesejde. Tím že cvičím, svalová hmota přibývá a váží víc než tuk. Spíš sleduji centimetry a tam už vím, že jsem zhubla,“ dodává spokojeně Petřeková.

Natáčení v zimě a bez vody

Váha není jedinou výzvou, kterou musí absolvovat. Kdo si představuje, že při natáčení filmu v zahraničí se Míša bude mít jak hollywoodská hvězda, šeredně se plete. Podmínky bude mít totiž dost náročné. „Producent se mě ptal, jestli jsem na natáčení opravdu připravená, že podmínky nebudou úplně ideální. Bude zima a neví, jak to bude s vodou a tak. Takže uvidím, ale jsem v tom nadšení a těším se na to,“ prozradila ještě sympatická herečka před odletem do Turecka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.