Celebrity

14. června 2022 12:51

redakce Prima Ženy

Michaela Petřeková se bála o těhotnou Evu Burešovou: Z facky jsem byla na nervy

ZOO (38) – Rvačka Markéty a Alex

Herečka Michaela Petřeková se musela během natáčení odvázat natolik, že se jejímu hněvu nevyhnul ani kolega Robert Urban, ani její seriálová sokyně Eva Burešová. O ni ale měla kvůli jejímu těhotenství strach. Bála se, aby jí během ztvárnění jejich potyčky neublížila.

Krásná právnička Markéta v podání Michaely Petřekové dostane od svého milého kopačky, jen co se vrátí ze služební cesty. Její výbuch vzteku vyeskaluje ve chvíli, kdy po Petrovi hodí porcelán. „Bavilo mě to moc, bylo to pro mě zatím nejzábavnější natáčení. V okamžiku, kdy jsme to zkoušeli, jsem měla ruce prázdné, ale jakmile se šlo točit, měla jsem tři pokusy,“ vypráví sympatická herečka.

Scénu, kdy musela popustit uzdu svým emocím a do role se naplno ponořit, si vychutnávala. „Režisér Jaromír Polišenský mě jen poprosil, ať do toho dám méně razance, aby váza neletěla tak daleko a hlavně abych nezasáhla Roberta,“ popisuje zákulisí natáčení Petřeková, která si svůj seriálový útok na kolegu Roberta Urbana vysloveně užívala.

To se nedá říci o chvíli, kdy se cílem její zuřivosti stala Alex v podání herečky Evy Burešové. „Přiznám se, že to nebylo příjemné, protože Eva je těhotná, takže jsem z toho byla nervózní. Bála jsem se, abych jí nic neudělala,“ svěřila se Michaela, která se jako Markéta o svého snoubence s Lady X dokonce vsadila.

Jako zhrzená právnička si to totiž jde se svou rivalkou vyřídit ručně. „Kdybych měla uhodit chlapa, tolik by mi to nevadilo. Takhle jsem ale do ní jen lehce šťouchla a Eva si to po svém dohrála. A o té facce ani nemluvím, z toho jsem byla na nervy,“ netají se Michaela, kterou v dalším díle seriálu ZOO, jejž uvidíte v úterý večer na Primě, bude z baru muset odtáhnout Petrův kamarád Břéťa v podání herce Filipa Kaňkovského. „Vtipné bylo, že Filip mě měl od Evy odtrhnout a odvléct z baru. Před natáčením mi říkal, že má strach mě pořádně chytnout, aby mi náhodou něco neudělal. Tak mě pořád jen tak opatrně chytal. Takže jsme se tam všichni báli. Až na Evu, která byla z náš tří jediná v pohodě,“ směje se Petřeková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.