Míša Petřeková odtajnila: Markéta se do ZOO vrátí! U jakého fešáka ji uvidíte?

Míša Petřeková prozradila, jestli se Markéta vrátí do ZOO

Nepříjemná právnička Markéta ze seriálu ZOO není u diváků moc oblíbená. Její představitelka, sympatická Míša Petřeková, se naopak snaží fanoušky přesvědčit, že je úplně jiná. Nyní herečka exkluzivně pro Prima Ženy prozradila, jak na ni lidé reagují a co bude s její postavou v seriálu dál.

Diváci mohli vidět, že Michaela Petřeková v roli právničky Markéty odešla z oblíbeného seriálu ZOO. Nemusí ale truchlit. Neodchází nadobro, jen si od ní teď chvíli lehce odpočineme. „Nakonec se Markéta vrátí a bude se objevovat po boku Marka Němce jako jeho právnička. Takže přijde po delší době,“ prozradila Petřeková v live streamu , který se vysílal na FB Prima Ženy.

Fanoušci dali zprvu Markétě zabrat

Kontroverzní postava Markéty dala Míše Petřekové dost zabrat, co se týče reakcí od fanoušků. Ti totiž velmi často nedokázali oddělit realitu od Míšiny role v seriálu. To se ale s postupem času změnilo. „Já tam určitě změnu vidím. Myslím si, že lidi už pochopili, například z autogramiád, že jsem jiná než Markéta. Ze začátku mě dost odsuzovali, ale dnes mají Markétu nějakým způsobem rádi a ti, co ne, už na mě neútočí,“ popisuje Petřeková změnu.

V reálném životě by se nekamarádily

Sama herečka přiznává, že by také Markétu neměla ráda, kdyby ji potkala v reálném životě. „Asi bych jí dala pár facek. Já bych se s takovým člověkem nechtěla vůbec bavit a vypustila bych ho ze svého života. Obklopuji se lidmi, kteří jsou dobří a jsem s nimi ráda. Myslím si, že při mém nastavení, bych se s takovým člověkem nepotkala a jestli jo, tak jen decentně a zase pryč, abych ji neměla po boku,“ směje se Markéta Petřeková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.