Haďák se díky rvačce dozví pravdu o Sid. Jsem ta Novotná, přizná bohatá dědička

ZOO (52) – Souboj Sid s lovcem

Michaelu Pecháčkovou (18) čeká jako Sid dost náročné období. V oblíbeném seriálu totiž vypluje na povrch, že není nebohý sirotek, ale bohatá dědička sklářského impéria s kompletní rodinou. Bude mít co vysvětlovat – zejména Haďákovi. Nic by se přitom nestalo, kdyby v zoo nedošlo k útokům na zvířata. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak neohroženě je Sid chránila.

Seskok do příkopu, rvačka s útočníkem, pár kopanců i pěkná rána o zem. To musela zvládnout během jednoho natáčecího dne Michaela Pecháčková coby Sid. „Ze začátku jsem se toho natáčení docela bála. Nevěděla jsem, jak se to bude točit. Nakonec mi byla k ruce kaskadérka, která mi všechno ukázala. Jak se mám prát, kde ho chytit, jak se otočit. Byla to nazkoušená choreografie, aby to bylo bezpečné,“ vypráví Pecháčková, která ani na vteřinu nezaváhá a brání antilopy vlastním tělem.

Ačkoliv se mladá herečka ráda naučila pár kaskadérských chvatů, v jedné scéně se přece jen nechala zastoupit. „Byl to okamžik, kdy Sid skáče do příkopu, který odděluje buvolce běločelé od návštěvníků. Odhaduju, že je tak tři metry hluboký, lákalo mě si to zkusit sama, ale… I podvrtnutý kotník může zkomplikovat natáčení,“ je si dobře vědoma Michaela, která si adrenalin před kamerou užívala. „Je to takové občerstvení během běžného natáčení. Myslím, že to mají rádi všichni herci,“ dodává.

Haďáka šokuje, kdo Sid ve skutečnosti je

Už jednou jí přitom jako Sid šlo o život, když stejně nebojácně chránila nosorožce. Tehdy ji statečně zachránil Šimon Bilina coby Haďák. Uhrančivý ošetřovatel bude u celého incidentu i tentokrát. Lapený pachatel ale Sid pozná a v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě, přede všemi odtajní její pravou identitu bohaté sklářské dědičky.

Jeho slova zaskočí především Haďádka. „Adam se na ni zlobí, protože mu lhala. Nemůže se s tím vyrovnat. Pohádají se tak, že jí to vžene slzy do očí,“ prozrazuje půvabná Michaela. Ošetřovatel hadů se ale zdá být neoblomný. Nechce si nechat nic vysvětlit. Ančiny důvody, proč se ke lži uchýlila, ho nezajímají.

Snad všichni v zoologické zahradě už zaznamenali, jak blízko k sobě Adam se Sid mají, a přáli by jim, aby z nich byl už konečně šťastný zamilovaný pár. Zatím to tak ale kvůli tajemství, které na Anču prasklo, moc nevypadá. „No, přece musí padnout nějaké ty slzy a být zamračeno, aby mohlo vyjít slunce a být hezky,“ usmívá se tajemně Michaela Pecháčková a dává tušit, že Haďák se asi nakonec přes její lež přenese.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.