Nečekaný krok: Soudce pozve Viky na rande!

ZOO (51) – Čaj Viky a soudce

Eva Burešová řeší jako usměvavá chůva jednu patálii za druhou. V oblíbeném rodinném seriálu se jí v lásce moc nedaří, a když už to vypadá na změnu k lepšímu, stane se pokaždé něco, co situaci ještě zhorší. Tentokrát se ale i na Viky konečně usměje štěstí. Podívejte se v exkluzivních ukázkách.

Sympatická Viky je naštvaná sama na sebe. Místo aby se snažila sblížit s charismatickým soudcem Petrem, s nímž čeká dítě, a kulantně mu prozradila, že ona je ve skutečnosti jeho velkou láskou Alex, ještě mu pomáhá sbalit jinou slečnu. Dokonce se nechá uprosit a souhlasí s rande ve čtyřech.

Přestože si urostlý Robert Urban coby Petr vybral Jitku v prapodivném konkurzu, který pro něho uspořádal jeho dobrý kamarád Břéťa, stále více se mu usměvavá tmavovláska dostává pod kůži. Ač je z toho Viky nešťastná, souhlasí s večerním hlídáním dětí, aby mohl soudce vyrazit na schůzku. O to víc ji ale potěší, když se domů vrátí sám.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Petr jí navíc nabídne, aby se zdržela a vypila si s ním šálek čaje. „Pustím nějakou hezkou muziku,“ láká Viky v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě. Ačkoliv je během příjemného posezení vyruší telefonát od Jitky a milá chůva zhrzeně odchází, brzy se dočká další příležitosti, jak strávit s Petrem čas o samotě. „Napadlo mě, když jsme včera byli tak vyrušeni, že bychom to mohli dneska dopovídat,“ zve soudce Viky na rande, z čehož má nemalou radost hospodyně Ilona.

Že by si fešný Petr konečně uvědomil, co má celou dobu před očima? Změní názor, upustí z požadavků v jeho bizarním seznamu a bude s Viky, s níž si tak rozumí? Nejen Ilona a Petrova maminka by z toho byly nadšené.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.