Nečekaný krok: Soudce pozve Viky na rande!

ZOO (51) – Čaj Viky a soudce

Eva Burešová řeší jako usměvavá chůva jednu patálii za druhou. V oblíbeném rodinném seriálu se jí v lásce moc nedaří, a když už to vypadá na změnu k lepšímu, stane se pokaždé něco, co situaci ještě zhorší. Tentokrát se ale i na Viky konečně usměje štěstí. Podívejte se v exkluzivních ukázkách.

Sympatická Viky je naštvaná sama na sebe. Místo aby se snažila sblížit s charismatickým soudcem Petrem, s nímž čeká dítě, a kulantně mu prozradila, že ona je ve skutečnosti jeho velkou láskou Alex, ještě mu pomáhá sbalit jinou slečnu. Dokonce se nechá uprosit a souhlasí s rande ve čtyřech.

Přestože si urostlý Robert Urban coby Petr vybral Jitku v prapodivném konkurzu, který pro něho uspořádal jeho dobrý kamarád Břéťa, stále více se mu usměvavá tmavovláska dostává pod kůži. Ač je z toho Viky nešťastná, souhlasí s večerním hlídáním dětí, aby mohl soudce vyrazit na schůzku. O to víc ji ale potěší, když se domů vrátí sám.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Petr jí navíc nabídne, aby se zdržela a vypila si s ním šálek čaje. „Pustím nějakou hezkou muziku,“ láká Viky v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě. Ačkoliv je během příjemného posezení vyruší telefonát od Jitky a milá chůva zhrzeně odchází, brzy se dočká další příležitosti, jak strávit s Petrem čas o samotě. „Napadlo mě, když jsme včera byli tak vyrušeni, že bychom to mohli dneska dopovídat,“ zve soudce Viky na rande, z čehož má nemalou radost hospodyně Ilona.

Že by si fešný Petr konečně uvědomil, co má celou dobu před očima? Změní názor, upustí z požadavků v jeho bizarním seznamu a bude s Viky, s níž si tak rozumí? Nejen Ilona a Petrova maminka by z toho byly nadšené.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.