Eva Burešová má náhradnici. Objeví se nová Lady Y

ZOO (48) - upoutávka

Zpěvačka a herečka Eva Burešová (29) září jako chůva Viky neboli tajemná barová zpěvačka Lady X v oblíbeném rodinném seriálu. V doprovodu Václava Noida Bárty (41) okouzlila nejedno mužské srdce včetně charismatického soudce v podání Roberta Urbana (36). S nástupem mateřských povinností ale vyvstává otázka, kdo ji nahradí. Tipnete si, která kráska se stane novou Lady Y?

Pravidelní diváci známého seriálu si už zvykli, že se na konci každého dílu objeví záhadná Lady X v podání Evy Burešové a zazpívá obměněnou verzi některého ze slavných zahraničních či českých songů. V polovině srpna porodila sympatická herečka syna, kterému vybrali s partnerem Přemkem Forejtem zajímavé jméno, a tak se logicky musela najít nová femme fatale, která ji zastoupí. Volba padla na Michaelu Pecháčkovou.

Mladá herečka ztvárňuje v seriálu ZOO Sid Novotnou, jež patří do významné sklářské rodiny, ale vzepře se vůli příbuzných a začne pracovat v zoologické zahradě, z čehož zuří zejména její babička Sidonie. Nyní čeká hlavní hrdinku další výzva. „Je to tak, bude ze mě Lady Y, takže taková staronová postava. Spolupráce s Vaškem byla skvělá, nikdy jsem s ním nenahrávala, ale nemůžu si ho vynachválit. Je to opravdu profík. Vím, že mě lidi budou srovnávat s Evou, ale s tím nic nenadělám. Věřím, že diváci si Lady Y oblíbí,“ doufá Pecháčková, která nazpívala ve studiu Václava Noida Bárty 15 coververzí.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Hudebník je s pěveckým výkonem Míši, která získala hlavní roli v novém muzikálu Divadla Broadway Okno mé lásky, jež bude mít premiéru 3. listopadu, nadmíru spokojený. „Musím říct, že do studia přišla naprosto připravená, všechno uměla a byla radost s ní pracovat,“ prozrazuje Bárta, který na jedné závěrečné písničce pracuje den. „Je to složitý proces a rozhodně to není snadná práce. Pustím si originál a hned první věc, která mě napadne, jak bych ji mohl předělat, je vždy ta pravá. Takže třeba z rychlé udělám ploužák…,“ popisuje průběh vzniku songů.

Václav Noid Bárta chválí Burešovou, Pecháčkovou i Tomešovou

S Evou Burešovou byli perfektně sladěná dvojka. Noid se podílel i na jejím posledním hitu Žena z oceli. „Byla radost s ní pracovat. Musím říct, že po Evě to bude mít těžké každá zpěvačka. Považuju ji za nejlepší u nás,“ vysekl představitelce Lady X poklonu. Zároveň ale jedním dechem dodává, že Míša Pecháčková obstála na jedničku.

Václav Noid Bárta, který se nedávno potřetí oženil, by u sebe ve studiu ale rád uvítal i další hvězdu seriálu. Jeho favoritkou by byla například Míša Tomešová, která v dalším díle seriálu ZOO, na nějž se můžete těšit v úterý večer na Primě, sehraje perfektní divadlo na tiskové konferenci u příležitosti publikování nové knihy.

„Bavila by mě i Sabina Laurinová. Ale klidně bych to dal i já. Už jsem to navrhoval,“ říká se smíchem Vašek, který při každém vystoupení sedí v seriálu za klávesami jako Lukáš. „Mám je vypnuté, ale prstoklad dodržuji, aby to vypadalo opravdově. Takže kdybyste je zapnuli, uslyšíte skutečně danou melodii,“ upřesňuje talentovaný muzikant.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.