Celebrity

6. září 2022 11:28

Josef Šťastna

Eva Burešová se podělila o své štěstí. Ukázala fotku syna v náruči milujícího táty

Populární herečka a hvězda seriálů Slunečná a ZOO Eva Burešová (29) se v srpnu stala dvojnásobnou hrdou maminkou. Syn Tristan William do života vnesl nové světlo nejen jí, ale i jejímu partnerovi, šéfkuchaři Přemkovi Forejtovi (35). Právě k němu je novorozený chlapeček přitulený na nejnovější fotce.

V polovině srpna se stali Eva Burešová a Přemek Forejt ještě o něco šťastnějším párem. Na světě přivítali prvního společného potomka. Pro ně samotné pohlaví překvapením nebylo, veřejnosti ho ale do poslední chvíle tajili. Až po porodu oznámili, že se jim narodil chlapeček a dostal jméno Tristan William.

Přemek Forejt si z předchozího vztahu do nového přivedl dceru Stellu, Eva Burešová pak syna Nathaniela. Jejich smíšená rodinka se tak v srpnu rozrostla na pět členů a každý jeden z nich plní domov láskou.

Milující tatínek

Přemek Forejt si zažívá premiéru jako otec chlapečka. S partnerkou na sociální sítě ze svého soukromí sdílí jen minimum příspěvků a křehké období s teprve několikatýdenním miminkem si oba vychutnávají mimo zraky veřejnosti. Eva Burešová se ale nyní o malý kousek štěstí podělila a ukázala, jak vzácné chvíle s malým Tristanem Williamem vypadají.

V potetovaných rukou Přemka Forejta na fotce, kterou Eva Burešová sdílela, působí její syn ještě drobněji. „Když jste přesně tam, kde máte být,“ napsala k fotografii na Instagramu představitelka Viki ze seriálu ZOO.

Debata o jméně

Rodinné štěstí a idylku nemohly narušit ani komentáře, kterými byl zaplaven internet poté, co se lidé dozvěděli, jaké jméno novopečení rodiče svému synovi dali. To vzbudilo až nečekaně vášnivé diskuze, kterým pak Eva Burešová učinila přítrž, jakmile se poprvé od porodu dostala k většímu prozkoumávání toho, co se na internetu děje.

Eva Burešová promluvila o rodičovství

„Každopádně jsem nějakou dobu teď nebyla pořádně na internetu, takže jsem se nedostala k tomu, jakou debatu u některých lidí Tristanovo jméno vyvolalo. Tak bych jen chtěla říct, že to vyvolalo i u Nathana, a za celých 5 let se mu nikdo nikdy nesmál. Já totiž neznám žádné lidi, kteří by se někomu smáli za jméno. To většinou totiž dělají jen dospěláci na internetu. Dospěláci na internetových diskusích smějící se miminkům za jejich jméno. Nejvíc,“ napsala na Instagram.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.