Můj Přemek to dokáže, věří lásce Eva Burešová. Než si vzpomene, že nepoznal syna

Můj muž to dokáže (1) - Eva Burešová o rodičovských vlohách

Když o sobě mluví Eva Burešová (29) s Přemkem Forejtem (35), napadne vás jediné: krásně zamilovaní. Jejich vztah je ukázkou pevné lásky, ale i důvěry. Jak moc Eva svému Přemkovi věří, prozradí v nové soutěžní show, v níž ženy uzavírají sázky na schopnosti svých mužů a ti kvůli nim plní často bizarní úkoly. Co čeká Přemka a proč Eva začne litovat, že soutěžil?

V této soutěžní show čekají na muže opravdu netradiční úkoly. Jejich slavné ženy nebo partnerky v ní na schopnosti své polovičky nejdříve vsadí a ten, jehož žena nasadí nejvyšší laťku, se pak pokusí splnit úkol. Jednou jde o spořádání množství suchých tyčinek nebo chleba ve vražedném časovém limitu, jindy na pány čeká přiřazování dětí ke správné rodině či splétání copánků školačkám. Podle moderátorky zábavné novinky Adély Gondíkové (49), „ženy někdy z už tak obtížných úkolů udělaly nesplnitelné tím, že se nechaly publikem vyhecovat a vsadily si třeba na to, že jejich protějšek sní deset chilli papriček.

„My si užili hned první díl a pobavili jsme se neskutečně,“ napsala už k páteční premiéře show na Primě na svůj instagramový profil hvězda seriálu ZOO Eva Salvatore Burešová, která se nyní s partnerem těší především z novorozeného synka Tristana Williama.

O Přemkovi Forejtovi se obecně ví, že umí vařit, lidé mu tleskají ale také jako muzikantovi. Tyto informace o jeho přednostech ale nestačily Adéle Gondíkové a rovnou chtěla znát ještě další. Eva Burešová, jejíž partner rozhovoru naslouchal uzavřen v boxu za jejími zády, bez zaváhání spustila. „Upřímně, já vím, že to bude znít divně, protože je to jako když maminky chválí svoje děti, že jsou ve všem nejlepší... ale já fakt koukám na to, jak jde Přemkovi všechno. On je takový ten typ člověka, který jde do všech věcí po hlavě, beze strachu, beze studu, a proto mu to jde. Zatím kdykoliv jsem ho viděla dělat cokoliv, tak mu to šlo a lidi kolem koukali, že mu to šlo, vysekla v několika vteřinách poklonu svému rytíři a on jen s dojetím v oku poposedával na židli za ní.

„Teď se vlastně trochu bojím toho, co jsem to řekla, protože je možný, že mu tady zrovna dneska nepůjde, došlo sice po spontánní sprše chvály na Přemka Evě, ale to už bylo pozdě a Adéla Gondíková s ostatními dámami začala uzavírat sázky na první úkol.

Jak Burešová s Forejtem nepoznali syna

Jak ještě uvidíte v pátek na Primě v show Můj muž to dokáže, Eva pro svého Přemka „vyhraje úkol, spočívající v přiřazení dítěte ke správné rodině. Jak si povede, neprozradíme, ale možná napoví vtipná rodičovská historka, kterou si po skončení úkolu herečka vybavila. „Já jsem si během toho vzpomněla na takovou historku z jedné herny, kde jsme byli s Přemkem, a je mi líto, že sem si ji nevybavila dřív, protože bych do toho asi nešla, uvádí Eva a vypráví, co přesně se jim stalo. „Byli jsme v herně, kde za mnou Přemek přišel a říkal: ‚Prosím tě, já jsem chtěl z kuliček vzít Nathánka a vzal jsem úplně jinou, kudrnatou holčičku.‘ Podívala jsem na něj s výčitkou: Přemku je to normální, že si spleteš Nathánka?“ popisuje Eva s dovětkem, že po hodině si u klouzačky pochvaluje, jak to na ní jejímu chlapečkovi jde, když v vzápětí zjistí, že si vlastního synka také spletla s onou holčičkou.

Od natáčení dílu, v němž se Eva Burešová s Přemkem Forejtem společně s dalšími hvězdnými a tou dobou rovněž „těhotnými“ páry (David Gránský s manželkou Nikolou, Václav Noid Bárta s partnerkou Eliškou a Zorka a Míra Hejdovi) utkali o sto tisíc korun, uběhlo několik měsíců. Kdo si částku nakonec ze studia odnesl, uvidíte na Primě už v pátek večer. Lehké to nebude mít žádný z mužů. Třeba Václav Noid Bárta si bude muset skočit pro párek. A opakovaně! Podívejte se na další ukázku.

Sdílejte článek
Štítky láska FTV Prima David Gránský Eva Burešová Václav Noid Bárta Přemek Forejt Můj muž to dokáže Nathaniel Adam Salvatore Krásný Adéla Gondíková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.