Celebrity

16. června 2022 12:00

redakce Prima Ženy

Zamilovanou Burešovou fascinoval Forejtův pohyb: Koukala jsem na něj s obdivem

Eva Burešová nazpívala s partnerem Přemkem Forejtem duet

Eva Burešová se s partnerem Přemkem Forejtem nemůže dočkat jejich prvního společného potomka. Ještě před jeho narozením si šťastný pár stihl splnit jedno přání. Zahráli si na milence a bojovníky. Eva se při té příležitosti svěřila, že svého partnera nesmírně obdivuje a nepřestává ji překvapovat.

Nespočet hodin příprav a dva dny natáčení stačily k tomu, aby mohla Eva Burešová se svým partnerem Přemkem Forejtem zazářit v novém klipu Žena z oceli. Oba dva se změnili v bojovníky a milence zároveň. „Vždy všechno nechávám plně ve Vaškově režii. Věděla jsem, co nás čeká, dostali jsme dokonalou vizi, ale ve skutečnosti je to ještě kouzelnější, než jsem čekala,“ svěřila se Eva při natáčení klipu písně, kterou složil Václav Noid Bárta a text napsala jeho přítelkyně Eliška.

I když je Eva ostřílená herečka, která je na přítomnost kamer zvyklá, tentokrát natáčení vnímala jinak. Dokonce se i trochu styděla. „Musím říct, že jsem byla zaskočená z toho pocitu, že nemusím předstírat před kamerou lásku. Když točím ZOO s Robertem Urbanem, tak to je jasný – hrajete, máte kolem sebe tři kamery, na to jsem zvyklá. Ale že někdo točí mou opravdovou lásku, když se líbáme, hladíme, z toho jsem byla nesvá,“ přiznává nastávající maminka, které to s těhotenským bříškem moc sluší.

Burešová svého partnera obdivuje

Sympatická herečka se na svém instagramovém profilu svěřila, že ji její partner nepřestává překvapovat a inspirovat. Nejinak tomu bylo během vzniku jejich společného klipu. „Natočila jsem už hromadu věcí a scén, ale stejně jsem dnes koukala s neskrývaným obdivem na svého partnera, který se před kamerou pohyboval jako obrovský profík, jako někdo, kdo vypadal, že vše, co dnes dělal, tolik náročných scén, dělal po několikáté v životě a s naprostou lehkostí. Měla jsem pocit, že to já jsem ta, která je na place před kamerou poprvé,“ vysekla poklonu své lásce.

Natáčení si užíval i Přemek, který byl mimo jiné nadšený ze svého kostýmu. „Cítím se v tom skvěle a lehce si představuji, jak bych v tom asi chodil po Václaváku. Rád bych se s Evičkou chytil za ruku a šel se v tom klidně projít,“ přiznal šéfkuchař, jemuž k jeho nedávným pětatřicátým narozeninám připravila Eva dojemné vyznání.

Přemek Forejt si hrál na rytíře

Klip se nese v duchu velké síly a lásky. Nechybí tak nejen zamilované scény, ale i několik odvážných bojových. „Je to poprvé, co držím meč v ruce, ale spíš to asi držím jako vařečku. V okamžiku, kdy se začalo točit, jsem si připadal jako pětileté dítě a začal jsem si hrát na rytíře. Hraní mě moc baví, ale asi bych se tím nedokázal živit,“ myslí si Forejt, jenž se netají tím, že se mu tímto natáčením splnil sen. Zároveň připouští, že se o svou těhotnou partnerku strachuje a snaží se jí se vším pomáhat. „Přece tady hlídá něco, na co se oba dva a celá rodina moc těšíme, takže jsme opatrní.“

Jeho slova potvrzuje i sama Burešová, která před porodem jen září. „Já jsem moc spokojená, zamilovaná a šťastná. Daří se. Přemek mi pomáhá, aniž bych něco řekla, má s otcovstvím už zkušenost a jsem za to moc ráda. Nemusím mu nic vysvětlovat, všechno ví, chápe a já mu za to děkuju,“ vyznává se Eva, která zná pohlaví miminka a vybírání jména popisuje jako netradiční proces.

Špetka obav a strachu byla i v režisérovi klipu Noidovi. „Je to pro mě velká zodpovědnost, ale musím zaťukat, že všechno klape dokonale. Všichni jsou skvělí, máme tu filmové bojovníky. Dokonce se do boje pustila i Eva. Trochu jsem se toho bál, ale slíbili jsme, že to bude bezpečné, stylizované, a já to natočil na zpomalené záběry. Všechno, co jsem si vysnil v hlavě, dokonale vychází,“ svěřil se nadšený Bárta, který s už s Evou natočil například CD s oblíbenými songy Lady X.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.