Celebrity

19. srpna 2022 14:22

Josef Šťastna

Eva Burešová předpověděla příchod syna Tristana. Zbýval už jediný den

Eva Burešová porodila. Na svět přivedla zdravého chlapečka

Herečka Eva Burešová (29) a kuchař Přemek Forejt (35) proměnili svou lásku v příchod vytouženého syna Tristana Williama Forejta. Velká rodina tak čítá vlastně už pět členů, protože Eva již měla syna Nathaniela a Přemek se stará o dceru Stellu. Populární herečka příchod syna předpověděla.

Příchod miminka a chvíle zrození jsou magickým okamžikem, který lidstvo fascinuje od nepaměti. Objevují se také různé pověry, že kouzly a zaříkáním je možné ovlivnit pohlaví miminka, někteří lidé zase věří, že příchod nového života lze předpovědět.

Hvězda seriálu ZOO už den předem věděla, že Tristan se narodí. „Naposledy jsem našla tolik čtyřlístků těsně před porodem Nathánka… Dnes jich mám v ruce opět dost. Čtyři. Pro každého z naší patchworkové rodiny,“ pochlubila se 14. srpna na svém Instagramu sympatická herečka. „Tak že by to znamenalo, že již brzy?“ vznesla řečnickou otázku. A měla pravdu. Už druhý den byl Tristan William na světě.

Eva Burešová a Přemek Forejt také stihli do porodu vyřešit společné bydlení. Pražský byt by pro rodinu byl malý. Eva Burešová má aktivity v Praze, Přemek se zase stará o vyhlášenou restauraci v Olomouci. Kořeny ale zapustí na Benešovsku, půl hodiny jízdy od Prahy zakoupili dům na malebné vesnici.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.