Petr se drsně obul do Markéty: Nikdy se k tobě nevrátím!

ZOO (47) – Společný oběd Markéty a Petra

Herec Robert Urban se v roli úspěšného soudce Petra konečně pořádně naštval a dal své bývalé snoubence Markétě v podání Michaely Petřekové ostře najevo, že pár už nikdy tvořit nebudou. Prozřel díky náhodně vyslechnutému rozhovoru s hospodyní Ilonou. Podívejte se v exkluzivní ukázce, co ho vytočilo.

Cílevědomá právnička Markéta nemá ve zvyku se vzdávat. Přestože po fiasku na svatbě, kdy jí Petr utekl od oltáře, plánovala zákeřnou pomstu, nakonec se nechala přemluvit kamarádkou Lilly k jinému kroku. Namísto odplaty zatím volí další přetvářku a hodlá Petra přesvědčit, že k sobě jednoduše patří.

Krásná Michaela Petřeková se coby Markéta chová mile, přátelsky a chápavě. Charismatického soudce v podání Roberta Urbana zaskočí v kanceláři, kam mu donese oběd, a nenápadně mu podsouvá myšlenku, že by z nich navzdory minulosti mohli být dobří přátelé. Zatímco Petrova maminka má vychytralou právničku dokonale přečtenou a syna varuje, on jí věří.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Naštěstí i lehce naivní soudce díky náhodě prozře a konečně pozná Markétinu pravou tvář. V dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, vyslechne její rozhovor s hospodyní Ilonou. „Udělala jsem chybu, že jsem se vás nezbavila už dřív. Ale možná ještě bude příležitost,“ vpálí jí do očí Markéta. „Nebude příležitost!“ překvapí obě svým příchodem Petr.

I jindy mírný soudce se očividně umí pořádně rozohnit. Přestal si brát servítky a dal své bývalé snoubence jasně najevo, že návrat nepřipadá v úvahu. Markéta musela spolknout další hořkou pilulku ponížení. Dá se ovšem očekávat, že to nenechá jen tak a bude se mstít. Petr by se možná měl připravit na potíže.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.