Jana Švandová se jako seriálová babička umoudřila. Vnučce odpustí všechny lži

ZOO (46) – Sid domlouvá babičce

Okouzlující herečka Jana Švandová (75) se v oblíbeném rodinném seriálu dlouho zlobila na svou vnučku Sid v podání Michaely Pecháčkové (18). Nedokázala se smířit s tím, že neodjela studovat do zahraničí a místo toho pracuje v zoologické zahradě. Trestala nejen ji, ale i zbytek rodiny včetně ředitelky zoo. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, co tuto dámu nakonec obměkčilo a přimělo změnit svá rozhodnutí.

Babička Sidonie v podání jedinečné Jany Švandové, která se svou seriálovou vizáží nechala inspirovat u slavné kolegyně Jane Fondové, stále nemůže zapomenout ředitelce zoologické zahrady, že zaměstnala její vnučku Sid. Přestože mladá ošetřovatelka dokázala perfektní lstí usmířit rozhádanou rodinu, v tomto případě je babička pevně rozhodnutá trvat na svém stanovisku a ukončit financování zoo.

Veronice Freimanové je coby ředitelce jasné, že bez podpory zámožné rodiny Novotných budou mít brzy problémy. Nejenže přijdou o důležitého sponzora, Sidonie chce ukončit spolupráci úplně a přestat dodávat i skleněné figurky zvířat, které si návštěvníci velmi oblíbili. Bohužel na ni nezabírá ani přesvědčování Roklové a snaha o domluvu, ani naléhání vnučky, která je z nastalé situace nešťastná.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

„Že jsem ti odpustila tvoje podvody, neznamená, že jsem se s nimi smířila. Podle mě tam nepatříš. A já nevidím žádný důvod, proč bych měla se zoo dál spolupracovat,“ stojí si na svém Sidonie, se kterou nehne ani její seriálový syn Marek Taclík, jenž byl stejně jako jeho dcera nachytán při podvodu. Veškeré pokusy zvrátit její vůli jsou marné.

Jana Švandová se jako Sidonie nechá v ZOO přesvědčit

Půvabná Sid se s babičkou potká těsně před podpisem smlouvy ukončující spolupráci. „Mám to tady moc ráda, stejně jako mám ráda tebe a vždycky jsem měla. Nechci si vybírat mezi tebou a zoo, chci mít oboje,“ řekne upřímně Sidonii v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě. Právě tato slova od srdce mají na babičku větší vliv, než se mohlo zdát. Smlouvu totiž nakonec nepodepíše.

Michaela Pecháčková by jako Sid už snad nemohla být šťastnější. Dlouho rodině kvůli snu pracovat se zvířaty lhala, a když na ni její tajemství prasklo, potýkala se s následky svého jednání. Nyní to ale vypadá, že se jí povedlo všechny spory urovnat, a milá ošetřovatelka září spokojeností.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.