Tajná oslava pro Sid. S Haďákem to mezi nimi pěkně jiskří

ZOO (45) – Tajná oslava narozenin

Herečka Michaela Pecháčková skrývá v oblíbeném rodinném seriálu další tajemství. Tentokrát se ale nejedná o nic zásadního a její kolegové ho téměř ihned odhalí. Navíc si začnou všímat zřejmého jiskření mezí ní a Haďákem v podání Šimona Biliny. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, proč jim ale nebude dopřána chvilka o samotě.

Krásná ošetřovatelka Sid slaví narozeniny! Snad by to ale ani nebyla ona, aby se tuto skutečnost nesnažila utajit. Její maminka v podání Sabiny Laurinové pro ni sice připravuje slavnostní večeři, Sid ovšem její plán na poslední chvíli zruší a odloží na další den. Rodinnou oslavu obětuje kvůli Elišce a jejím synům, kteří mají sportovní turnaj a chtějí, aby je maminka doprovázela. Anička hodlá zůstat v práci a za Elišku zaskočit.

Stejně jako na Michaelu Pecháčkovou coby Sid prasklo její tajemství, že nestuduje v Americe, ale pracuje v zoologické zahradě, z čehož její babička Sidonie běsnila vzteky, neutají ani svoje narozky. Pavla Tomicová, která na place seriálu oslavila svoje skutečné životní jubileum, ji jako Anežka naláká do pasti. Pošle ji do informačního centra, kde na ni čeká tajná oslava.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

„Překvapení!“ zaskočí Sid kolegové. Velké narozeninové párty se zúčastní všichni její kamarádi z práce, nechybí ani Haďák, do kterého je Sid už dlouho zamilovaná. Jejich vzájemné jiskření je nepřehlédnutelné. Bohužel není mladé dvojici dopřáno pokračování. Ačkoliv se charismatický Adam Hruška v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, odváží a nese Sid pugét květin a lahev vína, nakonec k romantickému setkání nedojde.

Haďák dlouho váhá, ale když skrz dveře slyší zpívané přání k narozeninám, raději se otočí na podpatku a odchází. Snad ho to neodradí úplně. Nejen Adamovu dědečkovi je totiž jasné, že by z nich byl skvělý pár.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.