Markéta má nový plán: Místo pomsty volí dokonalou přetvářku!

ZOO (45) – Místo pomsty další přetvářka

Michaela Petřeková se jako právnička Markéta v oblíbeném seriálu jen tak nevzdává. Vidina dosažení cíle a získání Roberta Urbana coby Petra je natolik silná, že na radu kamarádky spolkne své ponížení a touhu po pomstě a vymyslí další lest, jak ho k sobě znovu přilákat. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak toho hodlá Markéta docílit.

Právnička Markéta má za sebou nejhorší noční můru každé nevěsty. Její vyvolený Petr ji nechal stát u oltáře a ze svatby utekl. Markétě zbyly jen oči pro pláč. Její plán, jak se stát paní Křížovou, totálně ztroskotal. Kromě smutku z neuskutečněné veselky si je ale také moc dobře vědoma, jakému veřejnému ponížení ji Petr vystavil. A rozhodně to nehodlá nechat jen tak.

Jen co se Michaela Petřeková, kterou fanoušci seriálu v roli vypočítavé Markéty nemají zrovna v lásce, otřepe ze svého pokoření a zažene ho dostatečným množstvím alkoholu, má v plánu vymyslet pro soudce co nejzákeřnější pomstu. „Petr bude trpět,“ je rozhodnutá půvabná právnička, kterou od jejího záměru odradí kamarádka Lilly.

Zkraťte si čekání na další díl seriálu a zahrajte si ZOO pexeso!

Robert Urban je jako Petr zaskočený z Markétina chování

Nakonec se od ní nechá přemluvit, aby své ponížení a touhu po odplatě spolkla a Petra přesvědčila, že udělal největší chybu svého života. Do jeho kanceláře přijde v naprostém klidu a chová se přátelsky a chápavě. V dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, svými slovy vyrazí Petrovi dech. „Asi to bylo moc narychlo. Neměli jsme vyřešené všechny věci a vlítli do toho. A ty jsi měl potom jenom odvahu si to přiznat a zastavit to,“ přetvařuje se Markéta.

Z proslovu zkušené právničky je patrné, že si dobře promyslela, co svému ex řekne. A zdá se, že se jí to povedlo. Petr je zcela zaskočený a není schopen reagovat. Bude taktika krásné Markéty i tentokrát úspěšná a docílí, čeho chce? Už jednou se jí to podařilo a po dramatickém rozchodu, kdy vzduchem létaly facky i porcelán, znovu dokázala soudce svést. Uvidíme, jestli její plán vyjde.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.