Bude svatba, dítě? Robert Urban naznačil, co čeká soudce Petra a Viky v seriálu ZOO

Robert Urban promluvil o svatbě a těhotenství v ZOO

Na letní tiskovku k představení podzimního programu televize Prima se přišlo podívat spoustu známých osobností. Mezi nimi byl i herec Robert Urban, který prozradil, na co se diváci mohou v nové sezóně těšit.

Léto, voda, pláž, dobré jídlo a pití. V tomto duchu se nesla tisková párty televize Prima, která krom jiných přivítala i spoustu známých tváří. „Moc se mi tu líbí. Mám to za barákem, takže hostivařskou přehradu moc dobře znám. Vyšlo krásné počasí, diváky čeká na podzim spoustu hezkého obsahu, takže já jsem nadšený,“ prozradil své dojmy Robert Urban, kterého vídáte v seriálu ZOO, kde ztvárňuje postavu soudce Petra Kříže.

Co čeká televizní diváky v nové sezóně?

Soudce Petr momentálně neprožívá úplně harmonické životní období. Čeká ho celkem důležité rozhodnutí, které ovlivní jeho budoucnost. „Já doufám, že se konečně dá Petr s Viky dohromady. Mám pocit, že by nám to diváci přáli. Bude to ještě trochu komplikované, protože Petr se bude chtít ženit, ale ne s Viky. Pokud to diváci nesledovali na webu iprima.cz, tak v září to bude pro ně docela překvapení,“ řekl Robert s tím, že možná bude i nějaký přírůstek do rodiny. Jestli vůbec a s kým, tak na to se diváci budou muset podívat sami.

Žádné problémy, užívání, sluníčko...

Můžeme jen doufat, že postavu Petra čeká už jen život zalitý sluncem. A přesně v tomto sloganu se nesla celá akce v prostředí hostivařské přehrady. Co pro Roberta znamená život zalitý sluncem? „Žádné problémy, užívání, sluníčko… ale to v životě nejde. Tak aspoň se o to snažit a možná nechat tu atmosféru proudit z obrazovek televize Prima,“ prozradil pro redakci Prima Ženy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.