Naprosté pokoření Markéty. Tohle nechce zažít žádná nevěsta

ZOO (44) – Svatba Markéty a Petra II

Herečka Michaela Petřeková si vypije až do dna pěkně hořký pohár ponížení. V oblíbeném rodinném seriálu na ni jako na právničku Markétu čeká asi to nejhorší, co se může nevěstě při svatbě přihodit. I když se jí povedlo dostat k oltáři svého vytouženého muže, ze sňatku nakonec sejde a ženich v podání Roberta Urbana po dlouhém mlčení uteče. Podívejte se nejen na extra ukázky, ale i na exkluzivní fotogalerii z vysněné pohádkové svatby.

Měl to být nejkrásnější den v jejím životě. Dlouhé přípravy, nádherné šaty, vše naplánované do posledního detailu. Však to také Michaelu Petřekovou coby Markétu stálo hodně úsilí, než svého milého soudce dokázala přesvědčit, že ona je tou, s níž by měl zůstat po zbytek života. Zvlášť poté, co Petr potkal krásnou barovou zpěvačku Alex.

K Lady X v podání Evy Burešové ho to táhlo od počátku a po společně strávené vášnivé noci v baru se jejich láska rozhořela naplno. Zamilovaný soudce dokonce neváhal a Markétě dal kvůli ní kopačky! I přes velmi dramatický rozchod si ho ale vychytralá právnička dokázala získat zpátky. Perfektně využila veškerých svých ženských zbraní a v době, kdy se Petr vzpamatovával z definitivního konce románku s Alex, ho znovu lapila do svých sítí.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Fešný soudce nakonec sám přišel s návrhem, aby se uskutečnila i jejich původně naplánovaná svatba. Markéta je samozřejmě štěstím bez sebe a nemůže se dočkat, až se z ní stane paní Křížová. Cesta k oltáři v krásných bílých šatech je pro ni splněným snem. „V den natáčení se mě lidé ptali, zda by tak nějak mohla vypadat i moje svatba. Neuměla jsem na to odpovědět, protože ji v brzké době neplánuji. Nikdy jsem nad tím neuvažovala,“ říká její představitelka Michaela Petřeková.

Podobně na tom byl i ženich Robert Urban. „Když jsem se doma učil text na ten den, asi jsem si neuvědomoval vážnost situace. V okamžiku, kdy jsme točili obraz, kdy Míša, tedy Markéta, přichází k oltáři, najednou i mně začalo docházet daleko víc, že je to ten moment – buď, anebo,“ vypráví seriálový Petr, na kterém jsou vidět pochybnosti. Zatímco Markéta se svým „ano“ nijak neotálí, on mlčí.

Petr uteče od oltáře

Po chvíli ticha, která se zdá i pro přihlížející nekonečnou, se na nevěstu omluvně podívá a vyřkne mrazivé „ne“. Markéta zalapá po dechu a doufá, že je to jen hloupý žert. „Není to vtip. Víš, kdybych si tě teď vzal, není to z mojí strany upřímné,“ pokrčí Petr rameny v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě, a ze svatby uteče.

Není divu, že se nešťastná Markéta zhroutí v slzách do náruče své nejlepší kamarádky Lilly, která jí vždy pomáhala a radila, jak si soudce udržet. Tentokrát to ale vypadá, že již není cesty zpět. Mrcha Markéta, jejíž představitelka to schytávala od fanoušků i na sociálních sítích, přišla nejen o Petra, ale zažila i neskutečné ponížení před mnoha svatebními hosty. Dá se proto předpokládat, že to nenechá jen tak a Křížovi připraví pěkně zákeřnou pomstu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.