Úspěšný tah Sid: Rozhádanou rodinu usmíří vychytralou lstí

ZOO (44) – Haďák má plán II

Herečka Michaela Pecháčková se coby křehká, ale tvrdohlavá Sid jen tak nevzdává. V oblíbeném seriálu se rozhodne urovnat rodinné vztahy a znovu stmelit své příbuzné stůj co stůj. Klidně si kvůli tomu vymyslí další lež. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jakou past si na své nejbližší připravila tentokrát.

Půvabná Sid řeší jeden rodinný problém za druhým. Ačkoliv její pečlivě skrývané tajemství už prasklo a o jejím zaměstnání v zoologické zahradě ví i babička Sidonie, která málem pukla vztekly, drama tím rozhodně nekončí. Na stranu Sid v podání Michaely Pecháčkové se totiž postavil její otec Eduard a podpořil ji v jejím rozhodnutí jít si za svým snem bez ohledu na přání babičky. Tím si to ovšem u Sidonie pěkně zavařil.

Jeho matka ho zbavila pravomocí ve firmě a musel opustit i jejich vilu. To citlivou ošetřovatelku zvířat samozřejmě trápí a neustále přemýšlí, jak ty dva usmířit. Překvapivě ji v její snaze pomůže Haďák, do kterého je Sid už delší čas zamilovaná. Přijde s návrhem, jak znesvářenou rodinu její domnělé kamarádky znovu stmelit.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Seznámí ji se svým parťákem z vojny – opravdovým hrabětem. „Tady Štefan jim dodá nabídku, ze které si celá rodina sedne na zadek, a budou muset zase spolupracovat,“ vysvětluje Haďák zaskočené Sid svůj plán v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě. Přestože poptávka po zboží bude jen fingovaná a ve finále z ní šlechtic hodlá vycouvat, mohlo by to fungovat.

Rodinný smír v ZOO

Zpočátku to ale vůbec nejde dle očekávání. Marek Taclík je jako Eduard zatvrzelý, a i když udělá okouzlující Jana Švandová coby Sidonie první vstřícný krok, její umanutý syn odmítá se zakázkou pomoci. Nakonec se ale po naléhání manželky a dcery umoudří a na sjednanou schůzku s hrabětem dorazí na poslední chvíli. Sidonie si díky tomu konečně uvědomí, že syna ztratit nechce.

Ještěže se Sid jen tak snadno nevzdává. Její tah, jak dát babičku s otcem opět dohromady, vyšel perfektně. Novotní se usmířili, a to se vší parádou. Potvrzení připravovaného obchodu bylo i pro tvrdohlavou ošetřovatelku příjemným překvapením a skutečnou třešničkou na dortu. Kéž by jim jejich vřelé vztahy vydržely už navždy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.