Úspěšný tah Sid: Rozhádanou rodinu usmíří vychytralou lstí

ZOO (44) – Haďák má plán II

Herečka Michaela Pecháčková se coby křehká, ale tvrdohlavá Sid jen tak nevzdává. V oblíbeném seriálu se rozhodne urovnat rodinné vztahy a znovu stmelit své příbuzné stůj co stůj. Klidně si kvůli tomu vymyslí další lež. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jakou past si na své nejbližší připravila tentokrát.

Půvabná Sid řeší jeden rodinný problém za druhým. Ačkoliv její pečlivě skrývané tajemství už prasklo a o jejím zaměstnání v zoologické zahradě ví i babička Sidonie, která málem pukla vztekly, drama tím rozhodně nekončí. Na stranu Sid v podání Michaely Pecháčkové se totiž postavil její otec Eduard a podpořil ji v jejím rozhodnutí jít si za svým snem bez ohledu na přání babičky. Tím si to ovšem u Sidonie pěkně zavařil.

Jeho matka ho zbavila pravomocí ve firmě a musel opustit i jejich vilu. To citlivou ošetřovatelku zvířat samozřejmě trápí a neustále přemýšlí, jak ty dva usmířit. Překvapivě ji v její snaze pomůže Haďák, do kterého je Sid už delší čas zamilovaná. Přijde s návrhem, jak znesvářenou rodinu její domnělé kamarádky znovu stmelit.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Seznámí ji se svým parťákem z vojny – opravdovým hrabětem. „Tady Štefan jim dodá nabídku, ze které si celá rodina sedne na zadek, a budou muset zase spolupracovat,“ vysvětluje Haďák zaskočené Sid svůj plán v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě. Přestože poptávka po zboží bude jen fingovaná a ve finále z ní šlechtic hodlá vycouvat, mohlo by to fungovat.

Rodinný smír v ZOO

Zpočátku to ale vůbec nejde dle očekávání. Marek Taclík je jako Eduard zatvrzelý, a i když udělá okouzlující Jana Švandová coby Sidonie první vstřícný krok, její umanutý syn odmítá se zakázkou pomoci. Nakonec se ale po naléhání manželky a dcery umoudří a na sjednanou schůzku s hrabětem dorazí na poslední chvíli. Sidonie si díky tomu konečně uvědomí, že syna ztratit nechce.

Ještěže se Sid jen tak snadno nevzdává. Její tah, jak dát babičku s otcem opět dohromady, vyšel perfektně. Novotní se usmířili, a to se vší parádou. Potvrzení připravovaného obchodu bylo i pro tvrdohlavou ošetřovatelku příjemným překvapením a skutečnou třešničkou na dortu. Kéž by jim jejich vřelé vztahy vydržely už navždy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.