Nechutný sexuální útok na Viky! Soudce rázně zasahuje

ZOO (46) – Nechutná nabídka

Chůva Viky v podání Evy Burešové se ve známém rodinném seriálu dočká pěkně nemístných poznámek a vulgárních narážek od soudcova kamaráda. Fešný Robert Urban se jí ale jako Petr rázně zastane a ihned zjedná pořádek. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak svého přítele pošle do patřičných míst.

Těhotná Viky, jejíž představitelka Eva Burešová se nedávno stala dvojnásobnou maminkou, si konečně přizná, že se do soudce zamilovala. Zároveň je ale rozhodnutá nechat svou vymyšlenou sestru Alex navždy v Americe a získat Petrovo srdce sama za sebe. Její plán je jednoduchý – musí jí to slušet a nesmí vynechat jedinou příležitost být se soudcem o samotě.

Se svou taktikou se svěří hospodyni Ilonce, která neváhá a sehraje dokonalou scénu. Předstírá zhroucení, aby ji Viky musela zastoupit a pomoci Petrovi s přípravou večeře pro kamaráda Klementa. Naneštěstí se příjemné posezení zvrhne v momentě, kdy začne mít Klement na sympatickou chůvu nemístné narážky. „Doma mám krizi. Ale jestli ti jde o prachy, není problém. Řekni, kolik bys chtěla,“ nevidí si do pusy Petrův přítel.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

V momentě, kdy je soudce svědkem Klementova osahávání, okamžitě nekompromisně zasáhne. Ačkoliv by si rázná Viky, která nejde pro ránu daleko, dovedla zcela jistě poradit, Petrovo zastání ji velmi potěší. A když ji navíc následující den nabídne právnickou pomoc s otcem Kamila, který na ni šije jednu boudu za druhou, je z dalšího společně stráveného času nadšená.

Bohužel jejich nečekaná schůzka vůbec nedopadne podle Viktoriiných představ. Místo, aby se s Petrem více sblížila, nakuká mu, že má přítele. Dává tím Markétě jedinečnou příležitost, aby uskutečnila svůj plán.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.