Celebrity

3. září 2022 14:47

Tomáš Durčák

Václav Noid Bárta je potřetí manželem. Nevěsta Eliška byla okouzlující

Noid Bárta se žení s Eliškou Grabcovou

Zpěvák a skladatel Václav Noid Bárta (41) je opět „v chomoutu“. Napotřetí, a podle svých slov již naposledy, řekl manželský slib. Vzal si tanečnici Elišku Grabcovou (31), s kterou vychovávají dvě dcery Elišku (3) a čtyřměsíční Aničku.

Svatba na místě, kde počali své dvě dcery

Možná i proto, že Vašek už tradiční svatbu zažil - a ne jednu - byla jejich dnešní veselka v mnohémm vskutku unikátní. Novomanželé si své „ano“ řekli na mole u rybníka v Černovicích. „Je tam rybník, jsou tam všechny věci, které máme rádi. Byly tam pouze naše zlaté holčičky a naše rodiny,“ popsal obřad pro pořad ShowTime.

Při zahájení obřadu hrála skladba, k níž složil hudbu sám ženich a slova přidal jeho otec. „Měli jsme složenou písničku, text napsal můj táta. Já jsem napsal hudbu a holky to celé nazpívaly, takže to bylo takový dojemný,“ vysvětlil muzikant.

Václav i Eliška mají romantické místo své svatby velmi rádi. Aby taky ne, když na něj mají jen dobré vzpomínky. „Máte to tady moc rádi, ale pokaždé, když jsme tady byli, byla Eliška těhotná, tak snad po dnešní noci neodjede opět těhotná,“ zavtipkoval novopečený ženich pro deník Blesk.

Piknik, chytání ryb a skákací hrad

Kde se novomanželé rozhodli neexperimentovat, bylo menu svatební hostiny. Nechyběl vývar s knedlíčky, svíčková na smetaně s knedlíkem a svatební dort.

Po obědě je však opět naplánován netradiční prográm. Svatebčané se od stolu přesunou ke břehu rybníku, kde bude probíhat piknik a zájemci si dokonce mohli zarybařit. Pro zástup dětí, které na svatbě jsou, zase Vašek pronajal skákací hrad, aby se měly kde vydovádět.

Ženich také pro Blesk přiznal, že poslední noc před svatbou strávil již v rezortu v Černovicích v hotelovém pokoji sám stejně jako jeho nastávající Eliška. Dnes už ale budou opět spát spolu v manželské posteli.

Do třetice všeho dobrého?

Noid Bárta má za sebou už dvě manželství. První sňatek uzavřel s Lucii Bílou (56), druhý s modelkou Gabrielou Dvořákovou (32), se kterou mají dceru Terezu. „Říkala jsem si, že přeci po dvou svatbách bude potřebovat nějaký větší časový rozestup a že na stará kolena to přijde. Přišlo to ale mnohem dřív, tak jsem šťastná a dojatá,“ uvedla ještě před samotnou svatbou Grabcová.

Pár začal společnou veselku chystat ihned po narození jejich nyní čtyřměsíční dcery. Eliška ihned naběhla na krabičkovou dietu a cvičení a nutno dodat, že se jí za ty pouhé čtyři měsíce podařilo získat úžasnou figuru. Svatební šaty si navíc nechala navrhnout takzvaně „po maminkovsku“, aby v nich mohla malou Aničku kojit. Šaty Grabcové ušila na míru návrhářka Tereza Sabáčková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.