Petr touží po nové přítelkyni. Řídí se ovšem bizarním seznamem

ZOO (49) – Petrův seznam pro budoucí partnerku

Charismatický Robert Urban (36) se coby soudce Petr začal poohlížet po nové partnerce. V oblíbeném rodinném seriálu se mu v lásce zatím moc nedařilo, a tak dospěl k závěru, že se bude rozhodovat čistě pragmaticky. Sepsal si seznam vlastností a kritérií, které by měla jeho nastávající splňovat. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, co si o jeho nápadu myslí maminka nebo kamarád Břéťa.

Úspěšný soudce Petr náhodně vyslechne pár rozhovorů Viky s dětmi a uvědomí si, že sympatická chůva u nich nebude navždy. Místo toho, aby se jejímu případnému odchodu snažil zabránit, rozhodne se jednat a být na tuto situaci připravený. Jen trochu jinak než jeho maminka v podání Terezy Brodské doufala.

Než aby Petr konečně otevřel oči a sblížil se s Viky, udělá pravý opak. Plánuje si najít novou partnerku. Jenže po fiasku s Markétou, které utekl od oltáře, a velkém zklamání s barovou zpěvačkou Alex, jež se s ním rozešla po telefonu, touží po bezproblémové manželce a starostlivé matce pro své dvě ratolesti víc než po lásce.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Sepíše si proto dlouhý seznam vlastností, kterými by měla jeho budoucí partnerka oplývat. „Hluboce se ti omlouvám za to, jak jsem tě vychovala. A je mi líto, že jsi tak citově zaostalý,“ okomentuje jeho soupis maminka. Podobný názor má i kamarád Břéťa, jenž ho v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, označí za ujetého.

Pohodový policista se nestačí divit, co jeho dobrý přítel vymyslel za blbost. „Ještě si tam připiš věkovou hranici, aby se ti nehlásily samý šedesátnice nebo sedmdesátnice. To by bylo trochu smutný. A hlavně, paní Lišková by žárlila,“ naráží Břéťa na jeho hospodyni Ilonu. Petr se tomu sice jen směje, se svým seznamem to přesto myslí naprosto vážně a ze svých nároků slevit nehodlá.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.