Celebrity

4. července 2022 09:53

Karolína Oehmová

Šimon Bilina je zamilovaný! Jeho partnerka je z branže

Šimon Bilina je zamilovaný

Období prázdnin obvykle využívají herci k čerpání dovolené. To ovšem neplatí pro Šimona Bilinu (26), který má práce dost. Pár dní volna si ale najde a o chvíle odpočinku se určitě neochudí. Navíc pro magazín Prima Ženy prozradil, že rozhodně nebude sám.

Šimon Bilina neví, kam dřív skočit. Natáčí seriál ZOO, hraje divadlo a věnuje se muzice. Na odpočinek si ale určitě čas najde, a tak prozradil, jaké má plány. „Chci být co nejvíc v přírodě – je jedno kde. Mám samozřejmě rád Benátky a místa, kde je příroda a kde nehučí žádné motory a pily,“ prozradil Šimon s tím, že si užije dovolenou kdekoliv, kde je klid.

Ten si navíc nebude vychutnávat sám, jelikož prozradil, že po jeho boku bude žena, s níž tvoří pár. To může být velká rána pro fanynky, které ho milují hlavně díky postavě Haďáka v seriálu ZOO. „Jsem momentálně zamilovaný,“ přiznal Šimon Bilina redakci Prima Ženy. Dále prozradil, že přítelkyně je z branže, blíže se už ale k její identitě nechtěl vyjadřovat. Snad ji tedy brzy ukáže na nějaké společenské akci.

Projdou zkouškou vztahu?

Jejich vztah ovšem nejspíš zažije zkoušku bulvárem, jelikož s odvysíláním úspěšného seriálu ZOO se Šimon Bilina těší velkému zájmu lidí. „Je to náhlé, teď se to děje fakt hodně a člověk se s tím musí nějak srovnat. Je to divné, když někdo přijde a dotkne se vás nebo na vás začne mluvit jako na Haďáka,“ svěřil se Bilina, na kterého fanoušci občas i hulákají na ulici. My každopádně přejeme hodně štěstí a dlouhotrvající lásku.

Sdílejte článek
Štítky láska dovolená ZOO FTV Prima vztah přítelkyně Šimon Bilina zamilovaný

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.