Celebrity

4. července 2022 09:53

Karolína Oehmová

Šimon Bilina je zamilovaný! Jeho partnerka je z branže

Šimon Bilina je zamilovaný

Období prázdnin obvykle využívají herci k čerpání dovolené. To ovšem neplatí pro Šimona Bilinu (26), který má práce dost. Pár dní volna si ale najde a o chvíle odpočinku se určitě neochudí. Navíc pro magazín Prima Ženy prozradil, že rozhodně nebude sám.

Šimon Bilina neví, kam dřív skočit. Natáčí seriál ZOO, hraje divadlo a věnuje se muzice. Na odpočinek si ale určitě čas najde, a tak prozradil, jaké má plány. „Chci být co nejvíc v přírodě – je jedno kde. Mám samozřejmě rád Benátky a místa, kde je příroda a kde nehučí žádné motory a pily,“ prozradil Šimon s tím, že si užije dovolenou kdekoliv, kde je klid.

Ten si navíc nebude vychutnávat sám, jelikož prozradil, že po jeho boku bude žena, s níž tvoří pár. To může být velká rána pro fanynky, které ho milují hlavně díky postavě Haďáka v seriálu ZOO. „Jsem momentálně zamilovaný,“ přiznal Šimon Bilina redakci Prima Ženy. Dále prozradil, že přítelkyně je z branže, blíže se už ale k její identitě nechtěl vyjadřovat. Snad ji tedy brzy ukáže na nějaké společenské akci.

Projdou zkouškou vztahu?

Jejich vztah ovšem nejspíš zažije zkoušku bulvárem, jelikož s odvysíláním úspěšného seriálu ZOO se Šimon Bilina těší velkému zájmu lidí. „Je to náhlé, teď se to děje fakt hodně a člověk se s tím musí nějak srovnat. Je to divné, když někdo přijde a dotkne se vás nebo na vás začne mluvit jako na Haďáka,“ svěřil se Bilina, na kterého fanoušci občas i hulákají na ulici. My každopádně přejeme hodně štěstí a dlouhotrvající lásku.

Sdílejte článek
Štítky láska dovolená ZOO FTV Prima vztah přítelkyně Šimon Bilina zamilovaný

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.