Z Pálavy do ZOO a zase zpět: Rázná Pavla Dostálová bude opět bojovat s Haďákem

ZOO (51) - upoutávka

Usměvavou herečku Pavlu Dostálovou (34) pravidelně vídáme v novém seriálu Pálava. Zatímco v něm ztvárňuje sympatickou a energickou podnikatelku Ivetu, coby úřednice Zlámalová je v ZOO pravým opakem. Jako vychytralá potvora znovu vstoupí do děje a znepříjemní život především Haďákovi v podání Šimona Biliny (27).

Nastal čas pohnout osudem několika lidí v oblíbené ZOO, a tak se opět na scéně objevuje herečka Pavla Dostálová v roli paní Zlámalové. Je nesympatická, ostrá a možná taky něco pěkně pomotala. Jenže je natolik prohnaná, že se to snaží zakamuflovat. „Je to úřednice, která měla na starosti identifikaci rodičů Adama Hrušky, kteří zemřeli v zahraničí, a měla je nechat převézt. Popletla to, zachovala se nezodpovědně a ve finále přichází na to, že to možná ani nebyli Adamovi rodiče,“ popisuje svůj osud v seriálu herečka.

„Je velmi arogantní a nechce přiznat svou chybu. Vypadá, že jí je asi padesát… Je vidět, co si tvůrci myslí o úřednících,“ usmívá se Dostálová v zákulisí natáčení a upravuje si kostým – halenku upnutou až ke krku. Opět ji čekají vyostřené scény se Šimonem Bilinou alias Adamem Hruškou, a zatímco před kamerou si nemůžou přijít na jméno, mimo ni se vidí velmi rádi. „Se Šímou se známe dobře, jsme dokonce sousedé. Vždy se na něj moc těším, protože je to skvělý kluk. Dnes jsem se poprvé potkala i s Míšou Pecháčkovou a bylo to fajn.“

Záporné role si Pavla Dostálová užívá

Víc z děje ale Dostálová prozradit nemůže, protože by ze zápletky odhalila až moc. Přiznává ovšem, že ji záporná postava nesmírně baví. A dle reakcí okolí je jasné, že potvoru hraje víc než přesvědčivě. „I když je to malá role, tak musím říct, že sousedi mojí maminky v Olomouci říkali, že nevěděli, že v té Pavlínce je něco tak zlého,“ směje se herečka, která už v minulosti v seriálu ZOO, na jehož další díl se můžeme těšit ve čtvrtek večer na Primě, rozzuřila Haďáka natolik, že na ni brutálně zaútočil.

Pavla se netají tím, že si role, v nichž má ke kladné hrdince daleko, vyloženě vychutnává. „Miluju je! V jednom projektu hraju nebetyčnou svini, a to je vážně něco. Člověk tak sahá hluboko do svého nitra. Taky hodně pozoruju lidi, a to mi dává neuvěřitelnou škálu možností,“ prozrazuje herečka, kterou diváci vídají i v seriálu Pálava, kde je pro změnu za organizátorku všeho – Ivetu. „Je energická, pořád někoho honí do práce, ale nakonec zjistí, že to není úplně ideální stav. Dokonce se jí přihodí, že si asi minutu myslí, že se zamilovala do Hřéby, kterého hraje Tomáš Matonoha.

Právě s ním trávila herečka na place v podstatě nejvíc času. „Nebojte, Iveta se toho dost poleká a zjistí, že to není to pravé ořechové. Přece jen je vdaná. Dokonce se tam pan manžel objeví,“ naznačuje Dostálová svůj osud z dalšího dílu seriálu Pálava, který uvidíme v pondělí večer na Primě. „Zkrátka s manželem mají problémy, s Hřebcem je to čisté,“ dodala Pavla, pro niž byla jedním z nejlepších okamžiků natáčení jízda na motorce a sajdkáře.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.