Celebrity

6. září 2022 12:00

Karolína Oehmová

Patrik Děrgel se na Pálavě zamiloval. Během natáčení seriálu podlehl vlašáku

Patrik Děrgel vypil sklípky při natáčení seriálu Pálava

Patrik Děrgel (33) ztvárnil jednu z hlavních postav seriálu Pálava. V roli egocentrického makléře Jaromíra prožívá ve vinařském ráji s partou spolužáků chvíle plné slunce, vína a lásky. Nyní herec odhalil zákulisí natáčení, ale i to, jak si krátil čas během volných večerů.

Pohoda, vinice, slunce a přátelé. To vystihuje natáčení seriálu Pálava – život zalitý sluncem, které si herci užívali celé léto. „Výroba seriálu byla nádherná, ve skvělém prostředí a doufám, že to je cítit i skrz obrazovku, že se atmosféra Pálavy, vinic a lidí z jižní Moravy přenese na diváky v obývácích u nich doma,“ uvádí Patrik Děrgel, který v poeticky laděném komediálním seriálu ztvárňuje roli burzovního makléře Jaromíra.

Víno k snídani, obědu i večeři

Byl by hřích natáčet na Pálavě a neochutnat víno z místních vinic. Právě toho se Patrik zhostil se ctí. „Pro Pálavu je specifická odrůda vlašák, ten mi chutná, zamiloval jsem si ho. Mají ho tam všude. Dostaneš ho k snídani, večeři, prostě neustále máš vlašák,“ říká až zasněně Děrgel pro redakci Prima Ženy. „Pálava je taky dobrá, ale když jsem tam byl ty tři měsíce na natáčení, tak jsem to přestal už rozlišovat. Jen jsem to tam hrnul, koštoval, užíval si a byl šťastný,“ dodává herec.

Děrgel: Myslel jsem si, že jsem všechno víno vypil

Kdo by se obával, že po natáčení Pálavy zejí tamní sklípky prázdnotou, ten by se mýlil. Vína je tam i tak dost a na každého se dostane. „Myslel jsem si, že jsem ho za měsíc všechno vypil, ale furt ho tam zbývá hodně. Takže neváhejte a vyjeďte, je tam,“ vybízí k návštěvě jižní Moravy Patrik Děrgel a ujišťuje, že to s vínem nepřeháněl. „Já jsem po večerech hodně četl, nepil jsem a spíš se zabýval hvězdami a filozofií života. Takže rána byla nádherná, zalitá sluncem a vlastně jsem byl vůbec rád, že jsem vždy vstal,“ zakončuje herec.

Seriál Pálava sledujte v pondělí ve 20:15 na Primě nebo zpětně na iPrima.cz

Přehrajte si zkrácený díl seriálu Pálava

Poslechněte si také, co o seriálu Pálava říká jeden z jeho tvůrců - režisér a scenárista Petr Kolečko:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.