Michal Isteník boural na Pálavě. S kolegy napálil lodí do ostrova

Do neuvěřitelných situací dostane očekávaná seriálová novinka nejen hlavní hrdiny, pár jich přihrála jejich představitelům už během natáčení. Na zážitky s řízením nejrůznějších dopravních prostředků vzpomíná herec Michal Isteník. Patrik Děrgel se mu kvůli společné bouračce dokonce vysmál.

Hned v premiérovém dílu můžete sledovat, jak se pětice kamarádů, kteří na Pálavu přijeli splnit poslední přání zesnulého přítele Štítka a také příjemně popít, snaží druhý den dohledat pravdu o předešlé náročné noci. Nejenže musí najít to hlavní, květináč se slivoní, v jehož hlíně byl popel kamaráda, ale i kozu, kterou v opojení přibrali do party.

Hledání hrdiny, potažmo herce a filmový štáb přivedlo na břeh místního rybníka. Pro Michala Isteníka vznik scény znamenal překonat výzvu v podobě řízení motorové loďky. Nejspíš by vše zvládl hravě, kdyby plavidlo nebylo už lehce zánovní.

„Brázdili jsme na loďce rybník Vrkoč, nabírali vodu a báli se, že tu loďku utopíme,“ vzpomíná na natáčení herec a nešetří režiséra. „Byl jsem lodivod a podařilo se mi například kvůli zmateným pokynům od režie zamotat motor a šroub do pletiva pod vodou,“ vypráví dál, jak vznikaly malebně vyhlížející záběry a že všechno dopadlo dobře a bez zranění.

Kolega Patrik Děrgel a zároveň jeden z účastníků oné plavby si však na Isteníkovo konto neodpustí poznámku, že je jediný člověk na světě, který dokázal nabourat do ostrova. „On moc nečte, takže asi nezná Robinsona Crusoea,“ vrací Michal Isteník se smíchem vtípek Děrgelovi. „Nikoho jsem nakonec neutopil, takže dobrý,“ dodá ještě spokojeně k historce z vodní hladiny. Za napínavější považuje řízení obytňáku, s nímž musel křižovat spletité uličky v Pavlově. „To byl moc hezký adrenalinový zážitek,“ prozrazuje ještě herec a láká ke sledování premiéry seriálu Pálava – život zalitý sluncem, který startuje v pondělí večer na Primě.

Komplet partičku kamarádů z vysoké školy představuje Michal Isteník, Patrik Děrgel, Pavla Dostálová, Jiří Panzner a Denisa Nesvačilová. Těšit se ale můžete i na řadu dalších známých tváří. V Pálavě se setkají seriáloví Vinaři, herci Tomáš Matonoha a Miroslav Táborský, chybět nebudou ani Bolek Polívka, Pavel Zedníček, Jaromír Dulava, Pavel Nečas, Jana Krausová, Jana Paulová, Robert Jašków, Hana Holišová a další. Producentem seriálu je Tomáš Vican, režiséry jsou Jaroslav Fuit, Petr Kolečko a Petr Nikolaev.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.