Exkluzivní ukázka ze seriálu Pálava: Příběh odstartují trable se ztrátou kamaráda

Pálava: Trable se záhadnou ztrátou kamaráda

Jejich život zalitý sluncem na Pálavě odstartuje ztráta kamaráda, k níž došlo někdy v průběhu dobře rozjetého večírku ve vinném sklípku. Seznamte se s hlavními hrdiny a podívejte se už nyní na exkluzivní ukázky z očekávané poeticky laděné televizní novinky, která startuje hned dvěma díly už v pondělí ve 20:15 na Primě.

„Doufám, že nádherná atmosféra Pálavy, vinic a lidí z jižní Moravy se přenese i na diváky v obývácích u nich doma, přeje si upřímně představitel jednoho z hlavních hrdinů seriálu Pálava Patrik Děrgel (33) za všechny, kteří se podíleli na jeho vzniku. Po jeho boku budou magií kraje očarováni Denisa Nesvačilová (36), Michal Isteník (39), Pavla Dostálová (33) a Jiří Panzner(40)

Příběh na dvanáct večerů začíná ve sklípku

Na Pálavu zavane staré kamarády z vysokoškolské koleje pravidelný sraz. V průběhu večera se však pětice odtrhne od zbytku party, protože se spoustou spolužáků už si po letech nemá co říct. Cestou vsí narazí na otevřený sklípek, kde zakotví. Tam také všichni pochopí, proč Michal (Michal Isteník) přivezl zvláštní květináč se sazenicí slivoně, který nosí všude s sebou. Michal totiž přijel na Pálavu splnit poslední přání zesnulého kamaráda Štístka. Zemina v květináči je smíšena s jeho popelem, a stromek by měl být vysazen na nějakém pěkném místě v kraji.

„Za  pár let se z něj bude pálit slivovice, a on tak bude žít věčně v nás, vysvětlí ještě přátelům Michal a pak si všichni s kamarádem užívají poslední večírek. Víno s nimi udělá své, probudí se na seně neznámo kde a co hůř, bez slivoně. Tím začíná jejich neplánovaný prodloužený pobyt na Pálavě, který osvěží nové výzvy i lásky. O další vývoj si říká třeba vztah mezi Jaromírem (Patrik Děrgel) a Ájou (Denisa Nesvačilová), kteří spolu chodili na školu. Jejich vztah byl ale tehdy dost turbulentní. Další exkluzivní ukázka napoví:

O nastolení rovnováhy v životech party kamarádů se postarají Pálavští starousedlíci v podání hereckých bardů, jako jsou Bolek Polívka v roli zemitého vinaře a glosátora, Jana Paulová v roli jeho rázné ženy nebo Tomáš Matonoha, který v Pálavě stejně jako například Miroslav Táborský pokračuje ve slavné roli z Vinařů – věčný playboy Hřéba a malovinař Fuksa s kozou – a samozřejmě nepřestávají hlásit. Podívejte se, jak například Hřéba spolu s další známou postavou v podání Pavla Nečase coby policisty vyhlížejí na Pálavě mladou krev:

Více z děje už ale prozrazovat nebudeme, ať si užijete premiéru, kterou má seriál Pálava – život zalitý sluncem již v pondělí 29. srpna ve 20:15 na Primě.

Za pohodovým komediálním seriálem stojí osvědčený tandem ve složení producent a majitel rodinného vinařství Tomáš Vican spolu se scenáristou Petrem Kolečkem, kteří na svém kontě mají už úspěšné Bobule nebo seriál Vinaři, na který Pálava volně navazuje.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.