Haďák bude mít soka v lásce. O přízeň Sid zabojuje Tomáš Klus

Tomáše Kluse budou diváci vídat na televizních obrazovkách

Písničkář a herec Tomáš Klus (36) již brzy rozšíří řady zaměstnanců zoologické zahrady. V oblíbeném seriálovém hitu se stane konkurencí pro Šimona Bilinu (27) coby Haďáka. V době jeho nepřítomnosti se totiž sblíží se Sid v podání Michaely Pecháčkové (18). Je možné, že ohrozí jejich čerstvý vztah?

Tomáš Klus se co nevidět převtělí do Filipa Jandy, bývalého olympijského vítěze v moderním pětiboji. Ten svoje medaile prodal, aby věnoval peníze na charitu. Jinak s ním ale sláva pěkně zahýbala. Stal se závislým na automatech a alkoholu. Dopadl až na dno, manželka se s ním rozvedla a jeho teď čeká nový start v zoo, kde bude pracovat jako fotograf. „V jedné fázi svého životního období jsem se pro fotografování nadchl hodně. Obzvláště v době, kdy jsem cestoval po Indii,“ nachází podobnosti se svou postavou Klus.

Není to však jediná věc, která známého českého písničkáře, textaře a herce s rolí spojuje. „Musím poděkovat René Decastelovi, že to tak vymyslel. Máme s Filipem hodně společného, třeba právě i ten pětiboj,“ pochvaluje si Tomáš, který v roce 2002 získal v moderním pětiboji zlatou medaili na dorosteneckém mistrovství Evropy.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

S přijetím nabídky dlouho neváhal. „Hodně jsem o ZOO slyšel od Šimona Biliny, který se mnou hraje v muzikálu Branický zázrak, že je tu moc fajn, tak jsem řekl, že jo, že se o tom můžeme pobavit. V okamžiku, kdy mi nastínili, o co jde, rozhodl jsem se, že to beru,“ vzpomíná seriálový Filip, mezi nímž a Sid to začne jiskřit ve chvíli, kdy Adam Hruška odjede do Amazonie. Pověstnému holkaři, jemuž žádná žena neodolá, se tím naskytne jedinečná příležitost.

Tomáš Klus se v ZOO sblíží se Sid

Na place se tak bude Tomáš Klus nejvíce potkávat s Michaelou Pecháčkovou, představitelkou křehké Sid. „Myslím, že jsme si sedli. Jsme kompatibilní, co se týká humoru, a to je pro mě důležité. Mám ho docela specifický a Míša to chytla,“ usmívá se spokojeně Klus po prvním natáčecím dni.

Stejně to cítí i Pecháčková, která je z jejich spolupráce nadšená. „Tomáš má velký smysl pro humor a jsem ráda, že jsme si sedli. Mám štěstí na parťáky před kamerou, ať se to týká Šimona Biliny, nebo teď Tomáše,“ je vděčná seriálová Sid, jež bude v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, marně prosit Haďáka o pomoc s podezřelými registračními listy.

I když je Tomáš Klus v rychlém tempu seriálového natáčení nováčkem, s nastalým frmolem si hravě poradí. „Mám rád řád. Jsem praktikující buddhista, mám tři děti, takže jsem si ten řád vytvořil už dávno. Vstávám v pět ráno každý den, tudíž mi časné nástupy na natáčení vůbec nedělají problém,“ přiznává herec, který zatím z oblíbeného seriálu ještě neviděl ani jednu epizodu. „Udělal jsem to záměrně, abych si předem nevytvořil nějaké představy. Všechny hezky poznávám sám, bez zprostředkování, a tak je to fajn,“ míní Klus, který se nejvíce těší na natáčení v Safari parku ve Dvoře Králové, kam plánuje vzít i své ratolesti.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.