Ten tvůj Petr je podle všeho homosexuál, šokuje Jitku terapeutka

ZOO (54) – Tvůj Petr je homosexuál

Robert Urban (36) bude jako Petr nevědomky vystaven zkoumavým otázkám sličné ženy, která se v jeho kanceláři neobjeví náhodou. Za upjatým soudcem ji v oblíbeném rodinném seriálu pošle nápadnice Jitka, které vrtá hlavou, proč se jí ho stále nedaří svést. Koučka dojde k těžko uvěřitelnému závěru. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, proč si myslí, že je Petr homosexuál.

Jeden obrat střídá druhý. Sotva se fešný soudce Petr jakž takž vzpamatoval z definitivního konce románku s krásnou Alex i dramatického rozchodu s Markétou, kterou nechal stát v slzách u oltáře, objeví se při bizarním konkurzu na novou partnerku půvabná Jitka Hrnčířová. Ta urostlému Robertu Urbanovi jako Petrovi sice hlavu trochu zamotá, on jí ale rozhodně víc.

Sympatické tajemnici se ovšem nedaří soudce svést. Nezaberou na něho ani vyzývavé šaty, ani provokativní sexy prádlo. Jitka tuší buď zdravotní, nebo citový problém, a proto nelení a angažuje svoji kamarádku – koučku psychosexuálního rozvoje. Ta se z jeho kanceláře vrátí s naprosto šokujícím odhalením.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Petr je totiž podle ní homosexuál! „Co je to za blbost? Má dvě děti!“ směje se zprávě Jitka. „To přece vůbec nic neznamená. Může být latentní,“ vyvede ji z omylu zkušená terapeutka. Okaté tmavovlásce pomalu tuhne úsměv na rtech a ačkoliv se jí to zpočátku zdálo nemyslitelné, začíná brát tento názor jako fakt. Proto když se Petr v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, zmíní o Alex, automaticky předpokládá, že se jedná o muže.

Náhlá vzpomínka na Alex zasáhne především Viky. Jednak jí dojde, že na ni Petr stále neumí zapomenout, jednak mu ji viditelně musela sama připomenout. Jako by na moment konečně pochopil, že jsou jedna a tatáž osoba. Kéž by soudce brzy prozřel úplně. Těhotenské bříško se chůvě zvětšuje každým dnem a dlouho už své tajemství skrývat nedokáže.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.