Nevlastní sestry Viky kují pikle! S lotrem Charliem si jako oběť vyberou Alberta

ZOO (62) – Nic rozjíždět nebudeme

Dvojčata Barbora a Lucie Černé (26) budou pěkně zlobit. Jako Tes a Izy rozjedou v oblíbeném seriálu pod taktovkou Marka Němce (41) coby Charlieho vychytralé podvůdky. Přestože se Tes zprvu vzpírá, nakonec se přece jen nechá přesvědčit. David Gránský (30) si jako Albert svým arogantním a nečestným chováním jednoduše říká o to, aby mu někdo udělil lekci. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Když si Eva Burešová coby Viky vymyslela dvojče Alex, aby nemusela soudci přiznat, že ona je ve skutečnosti barovou zpěvačkou Lady X, netušila, že vůbec není daleko od pravdy. Sestru totiž doopravdy má. A ne jednu. Akorát o tom zatím neví. „S Evou hraji jen já, jelikož to, že jsme dvojčata, zatím před Viky tajíme,“ prozrazuje počáteční zápletku o dvě minuty starší Barbora Černá, která ztvárňuje Tes.

Ta vyfasovala podmínku a v rámci veřejně prospěšných prací musí pracovat v zoologické zahradě. Nedlouho poté, co se zabydlí u své nevlastní sestry, se u nich v bytě objeví i Izy a Charlie. A hned je chytají roupy. „Poprvé jsem ho potkala včera, ale hned mi bylo jasný, co je zač. Žije si dost nad poměry svého platu,“ přesvědčuje je Izy, že jejich další obětí by měl být Albert Polák v podání Davida Gránského. „Beru je jako Robina Hooda v dámském provedení. A i když okrádají lidi, tak jen ty horší, než jsou ony,“ říká o jejich rolích Barbora.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Albert Polák se stane novým cílem sester a Charlieho

„Musím říct, že ještě nikdy jsme nehrály dvojčata, která by byla hodná. Nevím, co to je za představu, že každá dvojčata musí být podvodníčci, ale na druhou stranu... Herecky je to krásná práce,“ přiznává seriálová Tes, která si s Albertem nepadla zrovna do oka. I v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, ji bude peskovat. „Na můj vkus máš tu pauzu moc dlouhou. Jestli zjistím, že přetahuješ, tak tady dneska makáš zadarmo,“ sjede ji přímo před Charliem, kterého to jen utvrdí, že je pro ně Polák tou správnou volbou.

Albertovo přezíravé chování a plán dalšího nekalého obchodu, o kterém se Tes náhodou dozví, jsou pro ni poslední kapkou. Nakonec souhlasí, že se na něho zaměří a dají mu co proto. Z jejího rozhodnutí je nadšená jak Izy, tak Charlie, kterého hraje Marek Němec. Charismatický herec, jehož zejména divačky milovaly v roli doktora Hofbauera, se občas potýká s tím, že dvojčata mezi sebou těžko odlišuje. Na podobný problém naráží i Ludmila Molínová coby hospodyně Ilonka, kterou dvojčata s Charliem podědí po soudci i s bytem. „No, musím říct, že mám co dělat, abych ty dvě od sebe poznala, a ještě když jsou stejně oblečené, učesané, nalíčené… Jsou k nerozeznání,“ směje se věčně dobře naladěná herečka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.