Haďák je zamilovaný až po uši. Bojí se ale přijetí v rodině Sid

ZOO (60) – Adam miluje Sid

Šimon Bilina se jako ošetřovatel hadů konečně poddal svým citům vůči krásné Sid. Po dramatickém vysvobození se z nich stal pár a po peripetiích s všudypřítomnými rodiči si užili i první vášnivou noc. Haďák ale najednou v oblíbeném seriálu otáčí. Obává se, že ho rodina Novotných nepřijme. Možná je ale přesvědčí dalším hrdinským kouskem. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Haďák se jako opravdový hrdina za svou milou bil a zachránil ji před nebezpečnými pašeráky. Zdálo se, že jejich lásce už nic nebrání v cestě. Až na rodiče, kteří měli po únosu Sid o svou dceru panické obavy. Maminka Alice v podání Sabiny Laurinové ji chtěla doprovázet i na rande do kina a Marek Taclík coby tatínek Eduard zase zaútočil na nicnetušícího Frantu Kolmana.

„V okamžiku, kdy ho vzal Marek po hlavě, bylo o zábavu postaráno. Michal je kus chlapa, takže když se skácel, tak to působilo velmi autenticky a hřmotně. Je pravda, že jsem si v tu chvíli připadala víc jako ošetřovatelka než Alice,“ vypráví Laurinová, jež se neubránila vzpomínce na slavný seriál z nemocničního prostředí, v němž ztvárnila vrchní sestru Mery.

Miluju tě, vyzná se Haďák

Přestože Michaela Pecháčková jako Sid nakonec dokáže své starostlivé rodiče usměrnit a zajistí jim profesionální pomoc, není všechno tak, jak by si představovala. Po první společné noci s Adamem totiž přichází studená sprcha. Šimon Bilina se jí coby Haďák vyhýbá. Má pro to ovšem svůj důvod. „Je to moje obrana před skutečností. Já tě miluju. Ale je mi jasný, že tohle nemůže klapnout,“ zaskočí Sid svou upřímnou odpovědí.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Jako sirotek s nijak tučným kontem se obává, jak ho přijme zámožná rodina Sid. „Tenhle vztah ti vaši nikdy nedovolí,“ je přesvědčený Haďák. Anna už ale několikrát dokázala, že když si něco vezme do hlavy, jde si za svým bez ohledu na názory okolí. Navíc ihned přijde s řešením. „Babička dneska pořádá akci po klienty. Pojedeme tam spolu. Uvidíš, že tě naši tě přijmou naprosto v pohodě,“ přemlouvá Adama v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Její plán se zřejmě vydaří, Haďák totiž oslní pohotovou záchranou jednoho z hostů.

Nejenže uhrančivý ošetřovatel hadů vypátral únosce Sid, nyní před očima Novotných znovu dokázal, že je to správný chlap a umí si poradit i ve vypjatých okamžicích. Eduard s Alicí si ho oblíbili, těžší to asi bude mít s babičkou Sidonií. Ta se jen nerada smiřovala s tím, že její vnučka touží pracovat v zoologické zahradě, a běsnila vzteky. Dá se proto očekávat, že jí bude mluvit i do vztahu. Schválí jí Adama?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.