Romantické probuzení Viky a Petra. Dvojici sblíží karanténa a strach z nemoci

ZOO (57) – Musíme být v karanténě

Půvabné Evě Burešové se coby Viky naskytne další příležitost, jak si být se soudcem Petrem zase o něco blíž. V oblíbeném seriálu je překvapivě spojí obavy z neznámé nemoci a nucená karanténa. Podívejte se v exkluzivních ukázkách na jejich společné ráno.

Osud svede Viky a Petra dohromady trochu netradičním způsobem. Sympatická chůva se už snažila s úspěšným soudcem sblížit a být mu nápomocná, když hospodyně Ilona předstírala zdravotní zhroucení. Večeře s jeho kamarádem Klementem však skončila nevhodnou sexuální nabídkou a Petr se Viky rázně zastal.

Půvabná tmavovláska touží, aby se do ní soudce zamiloval, aniž by věděl, že s ním čeká dítě. Nyní jí náhoda přinese další možnost. „Viky, pamatujete si, jak šly včera děti na návštěvu k tomu svému kamarádovi? Ukázalo se, že se setkal s člověkem, který se nakazil novým typem asijské chřipky. Takže v karanténě jsou nejen děti, ale i já a všichni, kdo se s nimi viděli,“ oznámí Petr omluvně chůvě.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Viky je tak neplánovaně „uvězněna“ v soudcově bytě a naskytne se jí příležitost strávit s ním více času o samotě. Ačkoliv je v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, kvůli svému těhotenství vyděšená a obává se případné léčby, probuzení vedle Petra jí to vynahradí.

Zdá se, že dvojice učinila ve svém vztahu další krok. Sice nepatrný, ale ne nepodstatný. Oba si večer navzdory okolnostem užili a kvitují společně strávený čas. Viky se i díky tomu rozhodne, že nastal ten správný moment, aby Petrovi odhalila svá tajemství. Opravdu se k tomu konečně odhodlá? Nebo opět ve finále hodí pomyslnou zpátečku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.