Těhotenství Viky je propáleno! Šokovaný Marek tomu odmítá uvěřit

ZOO (55) – Viky přizná Márovi těhotenství

Chůva Viky sice stále úspěšně skrývá své těhotenské bříško, ranní nevolnosti ale ututlat nedokáže. Podezření nejprve vzbudí v hospodyni Iloně, která nelení a zprávu o jejích zdravotních problémech ihned řeší s Markem. Ten na Viky začne dávat pozor a při první příležitosti na ni uhodí. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak zareaguje na její přiznání jiného stavu.

V reálném životě už herečka Eva Burešová porodila a raduje se ze synka Tristana, v tom seriálovém své těhotenství ovšem stále tají. Jako Viky si totiž přeje, aby se do ní soudce Petr nejprve zamiloval a nebyl s ní pouze kvůli tomu, že s ním čeká dítě. Díky všímavé Iloně však její velké tajemství začíná vyplouvat na povrch.

Viky trápí typické ranní nevolnosti, které už zaregistruje i Petrova hospodyně. Má o sympatickou tmavovlásku strach a netuší, co s ní je. Se svými obavami se proto svěří Markovi a naléhá na něho, aby na chůvu dohlédnul. Překvapeného barmana nejprve Viky uklidní výmluvou, že se jedná jen o střevní chřipku, ale když ji její nejlepší kamarád znovu přistihne, jak zvrací, jde s pravdou ven.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

„Mařeno, co tě napadlo, ježíšmarjá? Že mám bulimii?“ utrhne se na něho. „No, já nevím, co si mám myslet,“ přizná zmateně Marek, který v první chvíli nechce věřit ani tomu, že je Viky v jiném stavu. „Ty si vymyslíš těhotenství, abys zakryla svoje problémy s jídlem?“ osočí ji. Jakmile ale pochopí, že to není žádná lež, získá v něm krásná chůva důležitou oporu.

Viky udělá z Marka budoucího tatínka

Štěpán Benoni ji jako Marek doprovodí i na vyšetření a ultrazvuk. Naneštěstí v momentě, kdy spolu vycházejí z kliniky, se potkají s Kamilem a jeho novou přítelkyní. V dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, tak Viky pohotově zachrání situaci a ze svého kamaráda udělá nastávající otce.

Ačkoliv Viky ze sebe před svým expřítelem úspěšně setřásla úvahy o možném těhotenstvím, Marka dostala do pěkně nepříjemné situace. Tím spíš, že nedávno dal šanci vztahu se sekretářkou Adélkou a nerad by ho nějak pokazil. Dá se ovšem očekávat, že takovou informaci si Kamil nenechá pro sebe a Viky to sympatickému barmanovi pěkně zavařila.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.