Haďák se pouští do pátrání po Sid. Chci ji zachránit, svěří se její mamince

ZOO (57) – Adam bude pátrat po Sid

Adam zahájil vlastní vyšetřování a je odhodlaný Sid najít a zachránit. Došlo mu, že za jejím únosem není jen touha po výkupném, nýbrž za ním stojí pašeráci zvířat, kteří se zřejmě plánují nebojácné ošetřovatelky zbavit nadobro. Jenže rodina Novotných mu nevěří. Až na maminku Alici. Podívejte se na exkluzivní ukázky z oblíbeného seriálu.

Haďák sice zpočátku nevěnoval Ančině nepřítomnosti v práci velkou pozornost a nevěřil, že by mohla být v nebezpečí, argumenty jeho kolegů ze zoologické zahrady ho ale přesvědčily, že je na jejím zmizení skutečně něco podezřelého. Se dvěma přáteli, stejně zkušenými vojáky, proto rozjede vlastní pátrací akci.

Jakmile vyloučí možnost, že Sid leží se zlomeninou v některé z nemocnic, shodnou se, že únos je tou nejpravděpodobnější variantou. „Jestli ta holka šlápla na kuří oko nějakým pašerákům zvířat, myslím, že už jí kopou mělký hrob,“ řekne na rovinu svůj názor Alena, kterou Sid nějaký čas mylně považovala za svou konkurentku.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Brzy jim dojde, že pachatelé zřejmě využívají toho, že krásná ošetřovatelka pochází ze zámožné rodiny, a vydírají je o peníze. Svou teorii si Šimon Bilina coby Haďák krátce nato potvrdí, když spatří Eduarda Novotného ve společnosti známého vyjednavače. Ten bohužel vůbec netuší, že se nejedná o obyčejný únos, ale v pozadí jsou nebezpeční pašeráci zvířat. Adam se je tak rozhodne varovat.

Haďák varuje Novotné, Sid chce zachránit

Naneštěstí ani vyjednavač, ani Eduard se Sidonií Haďákovi nevěří. „Její záchranu přenecháme profesionálům,“ zpraží ho Jana Švandová, která v seriálu září jako šarmantní babička. „Děkujeme za radu, ale my si poradíme sami,“ odmítne Adama i Eduard v dalším díle ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě.

Jediný, kdo odvážnému ošetřovateli hadů věří, je maminka Sid. „Máte ji rád, to já poznám,“ zaskočí Haďáka Alice a prozradí mu, že moc dobře ví, jaké city k němu její dcera chová. „Zkusím něco vymyslet. Chci ji zachránit,“ slíbí jí Adam.

Dovede si Haďák poradit s únosci a odhalí pachatele včas? Nezkomplikuje nakonec vše vyjednavač, který je sice zkušený, avšak netuší, co za únosem krásné Sid doopravdy vězí? Jarda jí ublížit nechce, ale jeho komplic je nevyzpytatelný a k násilí nemá daleko. Adam by si měl pospíšit.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.