Viky a Petr budou konečně spolu. Robert Urban ale ze seriálu odchází

ZOO (56) - upoutávka

Herce Roberta Urbana (36) jsme více než rok vídali v taláru a dobře padnoucím obleku. Jako soudce Petr si získal srdce tisíců fanynek, které doufají, že jejich oblíbenec už prozře a uvědomí si, že má svou velkou lásku celou dobu před očima. Nyní už víme, že se diváci dočkají a Viky s Petrem budou opravdu tvořit zamilovanou dvojici. Pro Urbana to ale paradoxně znamená odchod ze seriálu.

Těhotenství Evy Burešové znamenalo pro tvůrce oblíbeného televizního hitu nečekanou výzvu, jak se s nastalou situací popasovat. A tak zatímco v reálném životě se už krásná herečka raduje ze syna Tristana Williama, v tom seriálovém čeká Viky dítě s Petrem. Úspěšný soudce o tom zatím nemá ani zdání, což se ale brzy změní.

Dá se očekávat, že Petr bude z této novinky zaskočený i naštvaný zároveň. Nejenže mu Viky těhotenství dlouho tajila, otálela navíc i s přiznáním, že právě ona je ve skutečnosti jeho velkou láskou Alex, s níž prožil vášnivý románek. Soudce tak v naštvání přijme pracovní nabídku v Bruselu a odjíždí. Viky je přesvědčená, že tím to mezi nimi definitivně končí. Jenže nikdy neříkej nikdy! Petr si v Bruselu všechno rozmyslí, pro Viky se vrátí a tento šťastný pár nakonec odjede spolu.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Vztahový happy end však pro urostlého Roberta Urbana, z jehož vyrýsované postavy jsou ženy paf, znamená odchod ze seriálu. „Neměl jsem radost, protože za ten rok, co jsem ZOO točil, jsem si ty lidi kolem oblíbil. Na druhou stranu jsem to Evě přál. Je to krásná životní událost, kvůli které nemá být člověk smutný – naopak. Je to velká radost. V seriálu jsem skončil, rozhodně se na to ale nedívám tragicky. To je herecký život,“ míní Urban, jehož postava Petra bude v ZOO zřejmě jednou z posledních, která se o těhotenství dozví. V další epizodě, již uvidíme v úterý večer na Primě, se Viky svěří se svým životním tajemstvím hospodyni Iloně.

Když se se seriálem loučila Eva Burešová, dostala na památku velkého plyšového medvěda. Ze stejného dárku se nyní mohou radovat nejen představitelé dětských rolí, ale i Robert Urban. „Docela jsem jim to záviděl. V úplném závěru jsem ho nakonec dostal taky. Teď se mnou spí v posteli obrovský medvěd, takže tu ZOO mám každý den,“ usmívá se herec. Z televizních obrazovek ovšem nezmizí nadlouho. Budeme ho vídat v novém primáckém seriálu. „Naskakuji tam jako moderátor,“ prozrazuje Urban, který se už na novou práci i kolektiv velmi těší.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.