Úspěšná záchrana Sid plná akce a lásky. Pral se za ni Haďák i Albert

ZOO (58) – Albert zasahuje

Půvabná Sid měla na kahánku. I když jí její únosce Jarda ublížit nechtěl, jeho kumpánovi už začaly docházet nervy a všechno mohlo skončit katastrofálně. Naštěstí Adam včas zasáhl a jako opravdový hrdina svou lásku zachránil. Za křehkou ošetřovatelku se ale pral i Albert. Podívejte se znovu na její vysvobození.

Tak dlouho strkala nos tam, kam nemá, až za to málem zaplatila životem. Krásná Michaela Pecháčková se jako Sid vrhla do pátrání po podezřelých obchodech se zvířaty a jejich registračními listy a nedala si pokoj, dokud ji kvůli jejímu zapálení pašeráci neunesli. Zatímco rodina Novotných se obrátila na zkušeného vyjednavače, vlastní vyšetřování rozjel s podporou maminky Alice Haďák.

Právě jemu se nakonec podařilo zjistit, že za vším stojí kolega ze zoologické zahrady Jarda v podání Ladislava Hampla. Pořádně si na něho došlápl. „Řekni mi všechno! Dělej!“ chytil ho pod krkem a zaskočený ošetřovatel ihned vše přiznal. „Nechtěl jsem, aby se jí něco stalo. Nevěděl jsem, že je Tomáš takový psychopat a bude jí chtít řezat prsty,“ potil se Jarda v Haďákově pevném sevření a vyklopil mu adresu, kde Sid vězní.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Zatímco se Šimon Bilina jako Haďák vydal zachraňovat Sid, ostatní kolegové v čele s Eliškou a Anežkou měli za úkol zastavit Jardu. Ačkoliv mu dal Adam pěkně do nosu, bylo jasné, že se pokusí uniknout. V tu chvíli zasáhl v seriálu ZOO, na jehož další díl se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, i Albert. Zahradil mu cestu a vrazil pořádnou ránu.

Samotná záchrana Sid připomínala jak akční film, tak romantický slaďák. Adam vletěl do sklepa a bez váhání srazil únosce k zemi. Vystrašená Sid se mu vrhla do náruče, Haďák ji ochranitelsky objal a slíbil, že už ji nikdy nepustí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.