Nešťastná Viky utíká od Petra. Nemáme žádnou společnou budoucnost, pláče

ZOO (62) – Viky, napravte to

Na okamžik to díky plánu Danuše vypadalo, že Viky s Petrem ještě mohou svůj vztah zachránit. Po společném obědě se některé věci vyjasnily a zdálo se, že konečně přichází obrat k lepšímu. Zpráva o odjezdu Petra ale Viky definitivně zlomí a s pláčem od něho utíká. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Petr se stále zlobí jak na Viky, které nedokáže odpustit, že mu tak dlouho lhala o vymyšleném dvojčeti Alex, tak na kamaráda Břéťu a maminku Danuši. Právě ta se ale nehodlá smířit s tím, že její syn zvažuje práci v zahraničí, čímž by definitivně přišel nejen o Viky, ale i o jejich dítě.

Tereza Brodská to proto v roli Danuše nevzdává a snaží se rozhádanou dvojici usmířit. Poté, co Petr v jednu chvíli obviní Viky z únosu Bena a Sofie, na což chůva reaguje okamžitou výpovědí, na ni soudkyně apeluje, aby se zkusila vžít do jeho situace. „Vím, že vás urazil. Ale po všech těch lžích…,“ hájí syna a prosí půvabnou tmavovlásku, aby dala vztahu ještě šanci.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Nakonec se jí podaří Viky přesvědčit a s oběma tvrdohlavci zvlášť domluví společný oběd. Na chvíli se zdá, že je to úspěšný krok vpřed. Ovšem jen do okamžiku, než si Viky v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě, vyslechne Petrův pracovní hovor. „Za jak dlouho nastupuješ?“ ptá se ho zaskočeně. „Jak chceš zachránit náš vztah, když budeš stovky kilometrů daleko?“

Emotivní odchod Viky vypadá jako definitivní tečka. Z rozchodu je evidentně nešťastná nejen Danuše, ale i Petrovy děti, které svou chůvu zbožňují a jako náhradní maminku by ji braly hned. Odhodlá se Petr ještě před svým odjezdem k usmiřovacímu gestu? Nebo opravdu nechá těhotnou Viky samotnou a odstěhuje se?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.