Albert se chytá do pasti dvojčat. Podle plánu se rozhádá s otcem

ZOO (67) – Investuj se mnou, Alberte

David Gránský (30) není v oblíbeném rodinném seriálu žádný svatoušek. Dvojčaty a Charliem byl ale vybrán ve speciálním konkurzu a podvodníci si pro něho připravili lekci. I když to s ním Tes nemá jednoduché, Albert se zatím chová podle jejich plánu. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak z něho vymámí první peníze.

Nevlastní sestry Viky se zaměřily na zákeřného Alberta Poláka a jdou si cílevědomě za svým. Postupují s ním krůček po krůčku a pomaličku ho zpracovávají. Tes se však podaří zásadní kousek. Doporučí vychytralému PR manažerovi lákavý obchod. „Proč neinvestuješ tak, aby ti to přineslo další prachy?“ ptá se Tes a nabádá ho k výhodné transakci.

Přestože je Albert obezřetný a zajímá se o podrobnosti, půvabné tmavovlásce v podání Barbory Černé se ho povede přesvědčit. Splní tím navíc i další část záměru, který s Izy a Charliem mají – rozhádat ho s otcem, který je taktéž v jejich hledáčku. „Dneska mi poslal dvě stě tisíc na investici. A přišlo to z konta, které bylo psané na Jindřicha Poláka a Kateřinu Polákovou,“ oznámí pyšně svým kumpánům.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Zatímco Marek Němec je jako podvodník Charlie z této informace nadšený, Albertův otec zuří. „Sebereš z konta dvě stě tisíc a ani se nezeptáš?“ řve na syna v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě. Logicky chce nějaké potvrzení o finančním převodu. „Samozřejmě mám všechno podchycené, neměj strach,“ uklidňuje ho Albert v podání Davida Gránského, který se v reálném životě raduje z prvorozeného syna.

Ostrá hádka Alberta a otce

Naléhání otce ho přiměje zajít za Tes a požadovat nějaký doklad. Ta s odvoláním na vzájemnou důvěru odmítne, peníze mu ale pošle nazpět. Dá mu to však pořádně „sežrat“. „Jsi fajn kluk, ale já tak nějak nevím, jestli bych dokázala chodit s někým, komu do života mluví tatínek,“ setře Alberta v infocentru. Její poznámka ho pěkně naštve a udělá přesně to, co si dvojčata a Charlie naplánovali. Rozhádá se s otcem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.