Albert se chytá do pasti dvojčat. Podle plánu se rozhádá s otcem

ZOO (67) – Investuj se mnou, Alberte

David Gránský (30) není v oblíbeném rodinném seriálu žádný svatoušek. Dvojčaty a Charliem byl ale vybrán ve speciálním konkurzu a podvodníci si pro něho připravili lekci. I když to s ním Tes nemá jednoduché, Albert se zatím chová podle jejich plánu. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak z něho vymámí první peníze.

Nevlastní sestry Viky se zaměřily na zákeřného Alberta Poláka a jdou si cílevědomě za svým. Postupují s ním krůček po krůčku a pomaličku ho zpracovávají. Tes se však podaří zásadní kousek. Doporučí vychytralému PR manažerovi lákavý obchod. „Proč neinvestuješ tak, aby ti to přineslo další prachy?“ ptá se Tes a nabádá ho k výhodné transakci.

Přestože je Albert obezřetný a zajímá se o podrobnosti, půvabné tmavovlásce v podání Barbory Černé se ho povede přesvědčit. Splní tím navíc i další část záměru, který s Izy a Charliem mají – rozhádat ho s otcem, který je taktéž v jejich hledáčku. „Dneska mi poslal dvě stě tisíc na investici. A přišlo to z konta, které bylo psané na Jindřicha Poláka a Kateřinu Polákovou,“ oznámí pyšně svým kumpánům.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Zatímco Marek Němec je jako podvodník Charlie z této informace nadšený, Albertův otec zuří. „Sebereš z konta dvě stě tisíc a ani se nezeptáš?“ řve na syna v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě. Logicky chce nějaké potvrzení o finančním převodu. „Samozřejmě mám všechno podchycené, neměj strach,“ uklidňuje ho Albert v podání Davida Gránského, který se v reálném životě raduje z prvorozeného syna.

Ostrá hádka Alberta a otce

Naléhání otce ho přiměje zajít za Tes a požadovat nějaký doklad. Ta s odvoláním na vzájemnou důvěru odmítne, peníze mu ale pošle nazpět. Dá mu to však pořádně „sežrat“. „Jsi fajn kluk, ale já tak nějak nevím, jestli bych dokázala chodit s někým, komu do života mluví tatínek,“ setře Alberta v infocentru. Její poznámka ho pěkně naštve a udělá přesně to, co si dvojčata a Charlie naplánovali. Rozhádá se s otcem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.