Celebrity

11. listopadu 2022 18:05

Zuzana Schneidewind

Eva Burešová nově ze soukromí: Od kamaráda má recepty, podle nichž uvaří i ona

Eva Burešová představila svůj nový diář, jsou v něm i recepty

Oblíbená herečka a zpěvačka, ale také milovaná seriálová Viky, opět vypustila do světa něco ze svého soukromí, které pochopitelně všechny její fanoušky velmi zajímá. Prostřednictvím nového diáře se o Evě Burešové (29) dozvědí zase o něco více.

Především pro fanoušky připravila Eva Burešová diář, který má být jejím osobním otiskem. „Vždy se snažím být v každém tom diáři lidem blíž, takže ani letos nechybí speciální QR kódy, které odhalují různá má tajemství. Ukrývají videa, soukromé fotky, které nikdo neviděl. Různé esemesky s Vaškem Noidem Bártou, Přemkem… Je barevnější, má samolepky, myslím si, že je dokonalý,“ představuje Burešová svoji praktickou novinku.

„V diáři najdete také recepty, ale ne od mého Přemka. Každý to sice očekává, jenže já jsem poprosila Pavla Berkyho, kterého sleduji a obdivuji. Známe se osobně a oslovila jsem ho, zda by mi nějaké recepty nedal. Jsou jednoduché, takže je uvaří každý. I já,“ směje se hvězda seriálu ZOO a potvrzuje, že sama svůj diář používá. „Diář se mi plní, ale snažím se to zatím nezapisovat, aby se mi příliš nezaplnil, přesto však musím, pracovní povinnosti přibývají. I když se snažím, aby tomu tak vzhledem k dětem nebylo.“ Jediným diářem se ale Eva Burešová neřídí, má jich hned několik.

„Kalendář mám i v mobilu, dlouho jsem se mu bránila, ale mám ho propojený také s Přemkem, s manažerkou Alicí… Raději mám ale ten papírový. Stejně tak to mám i se scénářem, do kterého si můžete rukou psát poznámky. Dřív jsem zvládala si ten čas a práci řídit sama, ale postupem času a přísunem práce to už nezvládám, takže mám na to lidi a jsem za to vděčná.“

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.