Celebrity

7. listopadu 2022 09:37

Eliška Reiglová

Eva Burešová popsala, jak Forejtova dcera Stella přijala malého Tristana Williama

Herečka Eva Burešová (29) a její partner, šéfkuchař Přemek Forejt (35), se v srpnu stali rodiči malého Tristana Williama. Kromě něj vychovávají také své děti z předchozích vztahů, což se jim skvěle daří. Jak hvězda seriálů Slunečná a ZOO prozradila, nadále také zvelebují svůj nový domov a žádné žárlivé scény ze strany starších sourozenců jim naštěstí starosti nedělají.

Eva Burešová a Přemek Forejt letos zažívají rok plný pozitivních změn. V létě si pořídili nádherný dům nedaleko Benešova a hned v srpnu do něj novou energii přinesl jejich novorozený syn Tristan William. Rodinku tak nyní tvoří pět členů, a jak se zdá, je dokonale harmonická.

Šéfkuchař má z předchozího vztahu dceru Stellu a herečka syna Nathaniela. Oba starší sourozenci malého chlapečka přijali skvěle. Bezproblémové vnímaní mladšího sourozence je pro oba rodiče úlevou a zjednodušuje chod rodiny.

„Co je na světě, bere ho (Nathaniel) automaticky, jako by s námi byl celý život. Žádné žárlivé scény nebyly. Uspává ho, zpívá mu. I starší Stellinka od Přemka ho krásně přijala. Máme obrovské štěstí, že děti toho nejmladšího přijaly skvěle,“ řekla Eva Burešová webu Super.cz, jak se starší potomci sžili s mladším bráškou.

Co o sobě a své rodině prozradila Eva Burešová po porodu?

Zkrášlování nového domu

Rodiče malého Tristana Williama se jen krátce před jeho narozením stali také majiteli krásného domu, od kterého to do velkoměsta je jen kousek, ale zároveň je obklopen přírodou. Aby však byla rodinka zcela spokojená, jsou ještě nutné nějaké úpravy.

„Dům je nádherný, spousta věcí tam ale chybí. Teď jsme objednali nové kachličky, který už došly. Máme i nový nábytek. Mě to hrozně baví čančat a baví mě, že každým dnem se přibližujeme víc a víc domovu. Když tam vejdeš, je ti hezky,“ popsala herečka, co ráda dělá a jak je na své bydlení pyšná.

Nejenže dům je pro velkou rodinu Evy Burešové a Přemka Forejta jako stvořený, i jeho okolí je pro herečku dokonalé. „Původní majitelka už udělala dům nádherný a nechala tam nádhernou energii. Sousedi jsou úžasní a je tam spoustu dětí kolem, fakt je to můj sen,“ dodala.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.