Celebrity

27. října 2022 20:01

Vanesa Havlíková

Po porodu měla pocit, že se utopí. Eva Burešová popsala jedno z nejtěžších natáčení

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (29) se potopila ke dnu a pod taktovkou Václava Noida Bárty (42) absolvovala noční a vodní natáčení k novému videoklipu Tiché vody. Během pár hodin dvojice vykouzlila úžasný videoklip.

Osvědčené duo Eva Burešová a Václav Noid Bárta opět nezahálelo a pustilo se do natáčení nového videoklipu s názvem Tiché vody, který si Václav nadělil ke svým narozeninám.

Další unikátní klip do sbírky si tak může zařadit Eva Burešová, kterou můžete znát například z divácky oblíbených seriálů ZOO či Slunečná. Eva znovu spojila síly s muzikantem Václavem Noidem Bártou, který též úzce spolupracuje se svou manželkou Eliškou Bártovou.

Videoklip se točil i pod vodní hladinou

„Napsal jsem hudbu, text moje žena Eliška, a je to super klip, kde bude i Lucie Drlíková, skvělá podvodní fotografka. Část klipu jsme natáčeli v Aquaparku v Čestlicích, kde vznikaly podvodní záběry, a je to krásná magie,“ popsal pro Primu vznik unikátního projektu Václav, který tentokrát stál nejen za kamerou.

„S Lucií jsme si rozdělili role, já točil veškeré suchozemské záběry, ona ty pod vodou. Je to skvělá zkušenost, protože nejsem jen za kamerou,“ je spokojen Noid.

Tiché vody navazují na předešlý klip Mona Lisa, který je jejím malým pokračováním. „Myšlenka je taková, že tento klip navazuje na Monu Lisu, kde je v hlavní roli to, že nemusíte mít strach se smát. Tiché vody pokračují tím, že smutek si vás někdy vezme, potopí vás pod hladinu, ale pak vás zase pustí. I ta hezká spokojená holka, která je v tom rámu, usmívá se, tak ji někdy přepadne chmura a může padnout pod hladinu,“ objasňuje Vašek hlavní myšlenku nového klipu.

Eva Burešová měla z natáčení pod hladinou obavy

A Eva Burešová to potopení pod hladinu dala, i když obavy před prvním ponořením byly veliké.

„S Vaškem natáčíme už tolik let, takže debata o tom, zda bude klip pod vodou, byla bezpředmětná. Mám ráda výzvy, ale musím říct, že po porodu nejsem tak silná,“ přiznala pro Prima Ženy po natáčení hvězda seriálu ZOO.

„Jindy bych se bez řečí zakousla a všechno po hlavě zkusila. Teď jsem v té hlavě obavy měla a nebylo to jednoduché. Z vody mám strach. Sice jsem vodní znamení, ale neumím se potápět bez toho, aniž bych měla zavřené oči a držela si nos. To se do toho klipu nehodilo, takže jsem dostala instruktáž, ale stejně jsem měla občas pocity, jako když se topím,“ prozradila herečka otevřeně.

„Všechno jsem natočila a naštěstí to dopadlo dobře. Co si budeme povídat, můžeš se utopit i na lžičce vody,“ dodala Eva upřímně.

A pocit bezpečí jí nedávaly ani šaty, které měla na sobě. „Ty se po ponoření staly extrémně těžkými, motaly se mi do nich nohy, takže jsem nemohla plavat a byla odkázaná na někoho, kdo mě doprovázel. Všechno bylo proti tomu, abych se cítila dobře, ale naštěstí jsem měla jistotu v lidech, kteří tam byli. Záběry jsem po natočení neviděla, mám k Vaškovi takovou důvěru, že jsem to ani nepotřebovala,“ prozradila novopečená maminka.

Smutek jednou skončí

Písnička Tiché vody je sice plná smutku, ale i ten je v životě důležitý.

„Mám pocit, že v této době se nedovoluje být veřejně smutný. Ve chvíli, kdy to přiznáš, tak hned dostaneš vynadáno. Pokud potřebuješ sdílet svou náladu, ať je dobrá, nebo špatná, tak bys to zkrátka měl udělat. A touto písničkou to chceme ukázat. Zkrátka si to prožijete. Občas mi píší fanoušci, že se bojí někomu říct, že jsou smutní, mají trápení, protože je za to odsuzují. V klipu jsme to ukázali na tanečnici a vodě, protože já, když jsem smutná a něco intenzivně prožívám, tak mám pocit, že nemohu dýchat. Cítím se přesně tak, jako jsem se cítila pod tou vodou,“ vysvětluje herečka s tím, že každý člověk je občas smutný.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.