Celebrity

24. října 2022 18:30

Vanesa Havlíková

Eva Burešová sdílela intimní chvilku se synem Tristanem. Mezi natáčením ho kojí

Herečka Eva Burešová (29) si očividně své druhé mateřství užívá plnými doušky. Se synem tráví každou možnou chvíli, dokonce už malého Tristana Williama vzala i na natáčení. Na sociálních sítích se pochlubila intimní fotografií, na které své miminko kojí.

Herečka, kterou můžete znát ze seriálů Slunečná nebo ZOO, má svého druhého syna s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (35) a už od porodu si pečlivě hlídá, jak moc jeho tvář veřejnosti ukáže. Nyní na svůj Instagram zveřejnila fotografii s malým synem, kterého kojí, a užívá si tak společných chvílí.

„Miluju tyhle chvíle. Kouká na mě jako na bohyni, kterou pro něj momentálně bez pochyby jsem,“ napsala herečka k snímku na sociálních sítích.

Práce se vzdát nechce

Přestože Eva Burešová rodila poměrně nedávno, zvládá skloubit péči o oba své syny společně s prací. Na natáčení tak poprvé vzala dvouměsíčního Tristana a dle slov herečky to zvládal skvěle.

„Naše první natáčení, zvládá to výborně. Zatím stále spí a když nespí, tak se směje. Po kom to má?“ dodala.

Připomeňte si chvíle, kdy se Eva Burešová poprvé od porodu objevila na veřejnosti:

Zkušení rodičové

Ani pro jednoho z páru nejde o premiérové rodičovství. Zatímco Eva má ze svého předchozího manželství syna Nathaniela, Přemek je již otcem dcery Stelly. Jejich společná domácnost tak má už pět členů a dle fotografií, které sdílejí se zbytkem světa, aktuálně všichni září štěstím. „Nahoru, dolů. Štěstí, smutek. Radost, pláč. Energie, propady. Tak pa, šestinedělí. Chtěla bych ještě jednou tolik,“ napsala Eva ke své poslední fotce s měsíc a půl starým Tristanem Williamem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.