Celebrity

25. října 2022 16:59

Gabriela Kolinová

Petra Nesvačilová porodila a raduje se: Je tu! Jsme zdraví a šťastní, napsala k fotce

Nesvačilová o těhotenství

Herečka Petra Nesvačilová (36) se dočkala a stala se mámou. S přítelem Tomášem se jim narodil první potomek. Pohlaví miminka si pár nechával jako překvapení. Barvou náramku na fotce však šťastní rodiče naznačili, zda se radují z holčičky nebo chlapečka.

Herečka Petra Nesvačilová se na Instagramu pochlubila fotkou z porodnice. „Je tu! Jsme zdraví a šťastní,“ připsala k snímku, na kterém je ručička novorozence s růžovým náramkem. Herečce a jejímu příteli se tedy pravděpodobně narodila dcera. A podle informace magazínu Showtime dostala jméno Jasmína Rikka Vápeníková.

K narození miminka Petře v komentářích gratulují kolegové z herecké branže. Také oni hádají, že jde o děvčátko. „Vítej, holčičko! Buďte spolu šťastné a zdravé! Obr gratulace,“ napsala herečka Jitka Schneiderová. Hodně zdraví miminku a pevné nervy rodičům popřál také herec David Gránský. „Teď začíná ta správná jízda,“ dodal. Ví, o čem mluví, jelikož má doma čtyřměsíčního syna Matea.

Petra Nesvačilová, kterou diváci znají i díky zábavnému pořadu Inkognito, si své soukromí přísně střeží a svého partnera Tomáše ukázala veřejnosti teprve nedávno. První společnou fotku sice Petra sdílela tematicky už na prvního máje, ale muži, kterého na ní líbala, do obličeje kvůli slunečním paprskům příliš vidět nebylo.

Na svůj první porod se Nesvačilová připravovala jak psychicky, tak i fyzicky. „Chodím na masáže, na takové speciální, těhotenské, to mám ráda,“ popsala pořadu Showtime. „Potom mám výbornou trenérku, se kterou mám kruhové tréninky na zpevnění těla. Teď je mám jiné, spíš na to, abych měla kondici na porod. Pak chodím na fyzioterapie, protože mám hrozně ráda práci s tělem. Vždycky mě zajímá, jestli správně chodím nebo držím tělo. A mám radost, že mě vždycky chválí,“ svěřila se pyšně.

Nesvačilová reportérce pořadu Showtime prozradila, že by si přála, aby partner u porodu byl. Pohlaví miminka si ale prozradit nenechali. „Mně to přijde vlastně hezké si to udržet a nevědět. Překvapení do poslední chvíle, no,“ svěřila se Nesvačilová. A pravděpodobně se s přítelem radují z malé holčičky Jasmíny Rikky.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.