Herečka Petra Nesvačilová o těhotenství: Dopřávám si. Prozradila pohlaví miminka?

Nesvačilová o těhotenství

Herečka a režisérka Petra Nesvačilová (36) už je v pokročilém stadiu těhotenství. Jak toto období prožívá a jak se připravuje na příchod miminka? Nechali si s partnerem říct pohlaví dítěte?

Petra Nesvačilová si své soukromí přísně střeží a svého partnera Tomáše ukázala veřejnosti teprve nedávno. První společnou fotku sice Petra sdílela tematicky už na prvního máje, ale muži, kterého na ní líbala, do obličeje kvůli slunečním paprskům příliš vidět nebylo.

Na příchod prvního potomka se samozřejmě velice těší a období pokročilého těhotenství si zatím náležitě užívá. „Dobře spím, spím i na zádech, spím jak dudek, třeba dvanáct hodin, a pak ráda jím a dopřávám si,“ prozradila Petra s úsměvem na tváři pro pořad Showtime.

A jaké změny u sebe zatím pociťuje? „Už mám úplně vypnuto. Řekla bych, že v té hlavě nemám nic a je to zábavné, protože ráda koukám do blba a spoustu věcí nejsem schopná pojmenovat, takže jsem spíš taková mimo,“ dodala upřímně. Neskrývá ani to, že se doma často dojímá a sama vyhledává emotivně laděné nahrávky. „Teď jsem si pouštěla taková ta videa, jak přijdou američtí vojáci z války třeba do škol a ty děti na ně skočí, u toho brečím a Tomáš vždycky: Co je? A já: No už jsem si to zase pouštěla. Nebo teď jsem koukala na to, jak kráva porodila dvojčata, jako hodně mě to posunulo dál,“ smála se Nesvačilová.

Pohlaví miminka si prozradit nenechali

Na svůj první porod se Nesvačilová připravuje jak psychicky, tak i fyzicky. „Chodím na masáže, na takové speciální, těhotenské, to mám ráda,“ popsala Petra a dodala, že má masáže ve velké oblibě. „Potom mám výbornou trenérku, se kterou mám kruhové tréninky na zpevnění těla. Teď je mám jiné, teď mám spíš na to, abych měla kondici na porod. Pak chodím na fyzioterapie, protože mám hrozně ráda práci s tělem. Vždycky mě zajímá, jestli správně chodím nebo držím tělo. A mám radost, že mě vždycky chválí,“ svěřila se pyšně.

Nesvačilová ještě prozradila, že svého partnera u porodu mít bude. Pohlaví miminka si však prozradit nenechali. „Mně to přijde vlastně hezký si to udržet a nevědět. Překvapení do poslední chvíle, no,“ uzavřela nastávající maminka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.