Táňa Pauhofová se stala maminkou. Ukázala dojemnou fotku s miminkem

Slovenská herečka Táňa Pauhofová (39) přivedla na svět svého prvního potomka. S manželem Jonatánem Pastirčákem (29) se narozením miminka pochlubili na sociálních sítích. Pohlaví ani jméno dítěte však zatím neprozradili.

O deset let mladšího hudebního producenta a skladatele potkala talentovaná herečka v roce 2018 ve Slovenském národním divadle a o tři roky později se tajně vzali. Několik měsíců nato Pastirčák oznámil těhotenství Pauhofové. „Je to fantastická zpráva. Těším se, že budu otec,“ svěřil se tehdy slovenskému deníku Plus 7 dní a dodal, že si uvědomuje, že s manželkou přivede nový život do komplikovaného světa zmítaného válkou a pandemií.

Jak si Táňa Pauhofová užívala těhotenství?

Nyní očekávaného potomka přivítali na světě a herečka o tom informovala na svém instagramovém účtu. K oznámení přitom vybrala velmi rafinovaný způsob. Ke svému příspěvku přidala celkem tři fotografie – dvě společné s choťem a až poslední s ručičkou novorozeněte. Ty doprovodila popiskem „První dvě fotky jsou od @stanatop, ta třetí je naše!“ a jednoznačným hashtagem #smerodicia (tedy jsme rodiče). Pohlaví a jméno dítěte zatím šťastný pár drží v tajnosti.

Sama Pauhofová se ostatně ke svému těhotenství, jež přišlo půl roku po svatbě, příliš nevyjadřovala. Když však přišla řeč na vztah s Pastirčákem, byla daleko sdílnější. V talkshow 7 pádů Honzy Dědka například loni na podzim prozradila, že si manželský život vysloveně užívá. „Manžel je muzikant, dělá elektronickou hudbu a hudbu k filmům i divadelním představením. Po představení přijdu domů kolem jedenácté, jdu vařit nebo vysávat nebo žehlím a peču. Líbí se mi na tom, že je okamžitě vidět výsledek,“ řekla upřímně.

Ještě v srpnu se herečka v pokročilém stadiu těhotenství deníku Blesk svěřila, jak se v požehnaném stavu změnila její životospráva. „Neměla jsem žádné speciální chutě, akorát jsem se neomezovala. Paní doktorka říkala, že přibírám tak akorát. Neměla jsem ani žádné těhotenské nevolnosti, prostě jsem brala vše tak, jak přicházelo,“ uvedla nastávající maminka, která se nyní spolu se svým mužem ujme nové životní role, a sice rodičovství.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.