Celebrity

5. října 2022 15:17

Gabriela Kolinová

Jsem hrdý otec, řekl manžel Táni Pauhofové a prozradil pohlaví i jméno miminka

Slovenská herečka Táňa Pauhofová (39) se raduje z miminka, kterého má s manželem Jonatánem Pastirčákem (29). Pohlaví ani jméno Táňa černobílou fotkou na sociálních sítích neprozradila. Teď ovšem promluvil hrdý otec. A svěřil se i se jménem, které pro svého prvního potomka vybrali.

O narození vytouženého dítěte informovala herečka na svém instagramovém účtu velmi rafinovaným způsobem. Ke svému příspěvku přidala celkem tři fotografie – dvě společné s mužem a až poslední s ručičkou novorozeněte. Ty doprovodila popiskem „První dvě fotky jsou od @stanatop, ta třetí je naše!“ a jednoznačným hashtagem #smerodicia (tedy jsme rodiče).

Pohlaví a jméno dítěte Táňa Pauhofová neprozradila. Teď ale promluvil její manžel a otec miminka. „Jsem velmi hrdý otec. Jsem hrdý na svá dvě nejstatečnější děvčata. Táňa a Mila,“ řekl a webu pluska.sk tak prozradil, že se stal otcem dcery.

O deset let mladšího hudebního producenta a skladatele potkala talentovaná herečka v roce 2018 ve Slovenském národním divadle a o tři roky později se tajně vzali. Několik měsíců nato Pastirčák oznámil těhotenství Pauhofové. „Je to fantastická zpráva. Těším se, že budu otec,“ svěřil se tehdy slovenskému serveru pluska.sk a dodal, že si uvědomuje, že s manželkou přivede nový život do komplikovaného světa zmítaného válkou a pandemií.

Sama Pauhofová se ostatně ke svému těhotenství, jež přišlo půl roku po svatbě, příliš nevyjadřovala. Když však přišla řeč na vztah s Pastirčákem, byla daleko sdílnější. V talkshow 7 pádů Honzy Dědka například loni na podzim prozradila, že si manželský život vysloveně užívá. „Manžel je muzikant, dělá elektronickou hudbu a hudbu k filmům i divadelním představením. Po představení přijdu domů kolem jedenácté, jdu vařit nebo vysávat nebo žehlím a peču. Líbí se mi na tom, že je okamžitě vidět výsledek,“ řekla upřímně.

Sdílejte článek
Štítky miminko porod manželé herec děti Táňa Pauhofová Slovenské národní divadlo Jonatán Pastirčák

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.